To je to što me zanima!

Preokret na krilima Leonarda, Toronto prvi put u NBA finalu!

Po prvi put u povijesti Kanada će biti domaćin finalnih NBA utakmica. Serija kreće u Torontu 31. svibnja, a na noge im stiže Golden State Warriors koji igra svoje peto uzastopno veliko finale
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti Toronto Raptorsi će igrati NBA finale! Kanadska momčad je u šestoj finalnoj utakmici istočne konferencije pobijedila Milwaukee Buckse 100-94 i izborila veliko slavlje sa ukupnih 4-2.

Milwaukee, koji je ispao nevjerojatnim preokretom nakon što su pobijedili u prve dvije utakmice, je znao da mu treba pobjeda za povratak u život i ušli su odlično u utakmicu, vodili i 15 koševa razlike, ali u trećoj četvrtini fantastični Kawhi Leonard je vratio Toronto u igru! Na kraju je utakmicu završio sa 27 poena, 17 skokova i sedam asistencija iako je na poluvremenu imao samo osam koševa. On je noćas postao treći najbolji strijelac Toronta u povijesti, a u klubu je tek jednu sezonu!

U posljednjih 30 sekundi uzbudljive utakmice Raptorsi su ušli s +3 i loptom u svom posjedu, a dečki iz Milwaukeeja su se odlučili pokušati obraniti bez prekršaja. Na udarcu je bio Pascal Siakam i promašio, ali je odmah i uhvatio loptu za novi napad Toronta. Zvijezda Bucksa Giannis Antetokounmpo zaustavio se na 21 poenu i 10 skokova.

Po prvi put u povijesti Kanada će biti domaćin finalnih NBA utakmica. Serija kreće u Torontu 31. svibnja, a na noge im stiže Golden State Warriors koji igra svoje peto uzastopno veliko finale.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • blokirani_lovac 26.05.2019.

    Ako Toronto dobije prve dve..... ima sanse da osvoji titulu.... inace opet GSW....nazalost...

  • 26.05.2019.

    svaka čast raptorsi, ali nemaju sanse protiv gsw,

  • kopic_na_zici 26.05.2019.

    Giannis Aintwinningintoronto😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare