To je to što me zanima!

Preokret u 10 minuta: Split je prvi put izgubio u Maksimiru

U 26 utakmica, koje je vodio do Splita, Čačić nije izgubio niti jednu. Nije niti 27. put. U samo 10 minuta Dinamo je preokrenuo utakmicu i pobijedio vrlo dobri Split 4-2
Vidi originalni članak

Dinamo je na poluvremenu gubio 2-0, Zdravko Mamić već tražio novog trenera, a onda je Ante Čačić s klupe podigao Sammira.

- Ma, ne može imati toliko sreće - komentirali su sa zapadne tribine Dinamova trenera.

U 26 utakmica, koje je vodio do Splita, Čačić nije izgubio niti jednu. Nije niti 27. put. 

U samo 10 minuta, od 56. do 66., golovima Badelja, Šimunića i Sammira, Dinamo je preokrenuo utakmicu i pobijedio vrlo dobri Split. Bio je to show Sammira i Badelja. Pet minuta prije kraja, za konačnih 4-2, zabio je bivši igrač Splita Duje Čop. 

Inače, Čačić je dosta olako shvatio susret protiv Splita pa je na tribini ostavio glavni stoperski par Vidu i Tonela. Srećom po njega, nije mu se osvetilo, a Dinamo ih je napokon pobijedio u Maksimiru. Dosadašnja dva puta 'splitovci' su kući išli neporaženi.

Sammir: Volim Dinamo

- Bio sam dodatno motiviran iz dva razloga. Prvo zato što je Dinamo gubio, a drugo jer sam htio svima dokazati da znam igrati nogomet, da zaslužujem mjesto u Dinamu, rekao je Sammir.

Tribine mu nisu zviždale, štoviše, dobio je i pljesak.

- Žalosno je, ako nakon šest godina u Dinamu moram dokazivati da znam igrati nogomet. Dinamu sam dao puno, volim taj klub i uvijek igram najbolje što mogu - rekao je Dinamov Brazilac.

- Trener nam je na poluvremenu rekao da ćemo sigurno okrenuti te da budemo strpljivi. Nisam se veselio golu jer mi je Split puno pomogao u karijeri - rekao je Čop.

Dinamo-Split 4-2 (Badelj 56', Šimunić 60', Sammir 66', Čop 84' / Belle 30', Bagarić 39')

Idi na 24sata

Komentari 289

  • JakičGregor 14.08.2012.

    dobar dan u Zagreb iz Ljubljane. imam jednu prošnju.kad dođe maribor u Maksimir,jel može ko onome zahoviću zaljepit par šamara za mene,cijela Ljubljana če navijat za Dinamo,tako da me ne razočarate...pozdrav u ZG iz LJ

  • odalv 13.08.2012.

    Mi Dinamovci nemamo straha od Hajduka ,jer je ovako svake godine u početku prvenstva .Napale se ,i toliko su sretni kada su na prvom mjestu i to na gol razliku,to će potrajati još koje kolo pa sljedi raspad sistema.Mene više zabrinjava Lokomotiva ,i ako ima mlađu momčad od Hajduka i bolje igra to nitko nepiše ,samo Hajduk i to kada ispadne od Intera novinari posebno Splitski dižu u nebesa igrače i čitajući te komentare stvori se dojaam da su prošli u ligu prvaka.Nadam se da će Lokomativa to i dokazati sljedeću Nedelju.

  • user_125142 13.08.2012.

    Dinamo najjaci klub na balkanu!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare