Obavijesti

Sport

Komentari 289

Preokret u 10 minuta: Split je prvi put izgubio u Maksimiru

Preokret u 10 minuta: Split je prvi put izgubio u Maksimiru
11

U 26 utakmica, koje je vodio do Splita, Čačić nije izgubio niti jednu. Nije niti 27. put. U samo 10 minuta Dinamo je preokrenuo utakmicu i pobijedio vrlo dobri Split 4-2

VIDEO

Dinamo je na poluvremenu gubio 2-0, Zdravko Mamić već tražio novog trenera, a onda je Ante Čačić s klupe podigao Sammira.

- Ma, ne može imati toliko sreće - komentirali su sa zapadne tribine Dinamova trenera.

U 26 utakmica, koje je vodio do Splita, Čačić nije izgubio niti jednu. Nije niti 27. put. 

U samo 10 minuta, od 56. do 66., golovima Badelja, Šimunića i Sammira, Dinamo je preokrenuo utakmicu i pobijedio vrlo dobri Split. Bio je to show Sammira i Badelja. Pet minuta prije kraja, za konačnih 4-2, zabio je bivši igrač Splita Duje Čop. 

Inače, Čačić je dosta olako shvatio susret protiv Splita pa je na tribini ostavio glavni stoperski par Vidu i Tonela. Srećom po njega, nije mu se osvetilo, a Dinamo ih je napokon pobijedio u Maksimiru. Dosadašnja dva puta 'splitovci' su kući išli neporaženi.

Sammir: Volim Dinamo

- Bio sam dodatno motiviran iz dva razloga. Prvo zato što je Dinamo gubio, a drugo jer sam htio svima dokazati da znam igrati nogomet, da zaslužujem mjesto u Dinamu, rekao je Sammir.

Tribine mu nisu zviždale, štoviše, dobio je i pljesak.

- Žalosno je, ako nakon šest godina u Dinamu moram dokazivati da znam igrati nogomet. Dinamu sam dao puno, volim taj klub i uvijek igram najbolje što mogu - rekao je Dinamov Brazilac.

- Trener nam je na poluvremenu rekao da ćemo sigurno okrenuti te da budemo strpljivi. Nisam se veselio golu jer mi je Split puno pomogao u karijeri - rekao je Čop.

Dinamo-Split 4-2 (Badelj 56', Šimunić 60', Sammir 66', Čop 84' / Belle 30', Bagarić 39')

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 289
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju