To je to što me zanima!

Preokret u slučaju 'Halilhodžić'? Jedan od otpisanih mu oprostio

Istina je da smo imali određenih nesporazuma u prošlosti. Ali ako bi me pozvao, sigurno bih se odazvao. Ne igra se za reprezentaciju zbog jednog čovjeka već zbog naroda, rekao je Harit
Vidi originalni članak

Izbornik marokanske nogometne reprezentacije Vahid Halilhodžić (69) mogao bi dobiti otkaz iako je izborio plasman na nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. gdje bi trebao igrati upravo protiv Hrvatske. 

Naime, bivši trener Dinama iz reprezentacije je otjerao Hakima Ziyecha (Chlesea), Abderrazaka Hamdallaha, Noussaira Mazraouija (Ajax) i Aminea Harita (Marseille). Bio je ustrajan u tome da neće oprostiti neke nesuglasice veliki zvijezdama, ali predsjednik tamošnjeg nogometnog Saveza Fouzi Lekjaa objasnio je da kod njih nema nedodirljivih pa tako to nije ni Halilhodžić.

- Uveliko radimo na tome da se nogometaši vrate u reprezentaciju. Postoje problemi koji se mogu popraviti i popravit će se da se u reprezentaciju vrate Ziyech, Mazraoui, Hamdallah itd. - rekao je. 

Jedan od otpisanih reprezentativaca koji je protjeran prije dvije godine, veznjak Marseillea Amine Harit (24), rekao je da je spreman vratiti se u momčad. 

- Nemam problema s izbornikom. Istina je da smo imali određenih nesporazuma u prošlosti. Ali ako bi me pozvao, sigurno bih se odazvao. Ne igra se za reprezentaciju zbog jednog čovjeka već zbog naroda. Maroko je moja zemlja. Bilo bi ludo igrati na Svjetskom prvenstvu - kazao je za RMC Sport.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Vaha poklopio legendi: Dugo se nisi drogirao pa pričaš gluposti

Kako god bilo, ovo su dobre vijesti za marokanskog izbornika s obzirom na to da tamošnji nogometni savez već ima popis potencijalnih nasljednika među kojima su Claude Puel, Rudi Garcia i Laurent Blanc

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LUKAM10 LEGENDA 13.04.2022.

    Vaha nikad neće bit trener ,to je Lazar,velikog trenera i čine činjenice da bude autoritet nad zvijezdama i da nade načina kako ih uklopiti u momčad da sve funkcionira,i samo tako se postižu veliki rezultati,a ovaj plasman na SP je goli k....,neš ti mu protivnika u africi

  • simplicije23 12.04.2022.

    kažem ja da Halilhodžić ide na sp

  • Tko pjeva zlo ne misli 12.04.2022.

    Znaci, ovi kaj su izborili SP ostaju doma a zvijezde idu festat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare