To je to što me zanima!

Preozbiljno shvatio debi: UFC borac nokautirao je sam sebe

Najbizarniji trenutak večeri bio je okršaj debitanta u UFC-u Josea Torresa i Jarreda Brooksa u muha kategoriji. Torres je stigao do pobjede, ali na krajnje bizaran način - Brooks je nokautirao sam sebe
Vidi originalni članak

Noćas je u Utici održan UFC Fight Night Rivera vs. Moraes. Spektakularan event pun sjajnih borbi i finiša zaokružila je glavna borba večeri gdje je pobjednik Marlon Moraes vjerojatno sljedeći izazivač titule TJ-a Dillashawa.

Sjajni Brazilac je nakon spektakularnog nokauta nad Aljamainom Sterlingom opet zabljesnuo i nakon samo 33 sekunde prve runde brutalno nokautirao Jimmieja Riveru. Sjajan high-kick bivšeg prvaka WSOF-a.

Gregor Gillespie ponovno je pokazao da je jedan od najvećih prospekta lake kategorije nakon što je slavio i u svojoj petoj uzastopnoj borbi u UFC-u te tako stigao do 12 pobjede u karijeri bez ijednog poraza. Trokutom je savladao Vinca Pichela u doglavnoj borbi večeri.

Walt Harris nokautirao je Daniela Spitza, Ben Saunders Jakea Ellenbergera, a Sam Alvey zaustavio je Giana Villantea podijeljenom odlukom.

No trenutak večeri bio je okršaj debitanta u UFC-u Josea Torresa i Jarreda Brooksa u muha kategoriji. Torres je stigao do pobjede, ali na krajnje bizaran način - Brooks je nokautirao sam sebe.

Amerikanac je podigao debitanta, ali 'slam' je pošao po zlu i Brooks je sam sebi zagorčao život.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • željkopz 02.06.2018.

    Kako li je to uspio, pa nije on pao na pod haha.

  • gloop378 02.06.2018.

    genijalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare