To je to što me zanima!

Preprodavači opet vrebaju: Za Istok ulaznica i do 500 kuna...

Na internetskim oglasnicima još ima ulaznica za Ligu prvaka i Šahtar u Maksimiru. Sjever (u kutu dolje) može se naći za 120 kuna, za istočnu tribinu traži se 300, a za Zapad od 400-500 kuna
Vidi originalni članak

Zagreb je lud za svojim Dinamom, od 21:00 u Maksimiru će opet grmjeti himna Lige prvaka, dolazi Šahtar i svi bi na stadion, ali... Kako kada prvotimci priznaju da je i njima bilo teško nabaviti ulaznice?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakle, situacija identična onoj na Rujevici na kojoj ni predsjednik, direktori i igrači ni svima iz obitelji ne mogu nabaviti ulaznicu za Hrvatska vs. Slovačka, a kamoli nekome drugome.

Zadnje 'utočište' su internetski oglasnici. Kupnja od onih kojih ulaznice ili ulaznicu imaju, a iz ovog ili onog razloga večeras ne mogu u modro grotlo.

Ranim jutrom na sam dan utakmice najjeftinije što se nudi je ulaznica za Sjever: 120 kuna, a vlasnik jasno ističe "Sjever, ali - u kutu dolje".

Cijene za istočnu tribinu kreću se od 300-350 kuna, mjesto na zapadnoj se prodaje za cca. kuna sa (zasad) najskupljom ponudom od 500 kuna za Zapad dolje.

BJELICA: ZAŠTO STE TUŽNI? Dino Perić: I meni je bilo teško nabaviti ulaznice za Šahtar!

Naravno, nude se i paketi, s popustima. Npr. tri Istoka za 1.000 kuna ili tri ulaznice za Istok 32. red idu za 300 kuna po komadu, ali sa napomenom "popust ako kupite sve tri"...

Inače, ulaznice za sjevernu tribinu u pretprodaji su koštale 120 kuna (i gornji i donji dio), Istok i zapad gore koštali su 200, a Zapad dolje 300 kuna.

Ako imate dovoljno 'perja' u džepu još se može osigurati mjesto u Maksimiru za Dinamo-Šahtar, ali samo ako imate i vremena surfati internetskim oglasnicima, a ako ste jači pregovarač vjerojatno vas čeka i kakav popust.

I nemajte straha da sa tako kupljenom ulaznicom nećete moći na stadion. U ovom slučaju ne vrijedi pravilo kao kod utakmica reprezentacije. Dakle: ulaznice nisu personalizirane.

Kako god bilo... Stari Maksimir bit će spektakularno pun!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Flinta 06.11.2019.

    Onom kome je stvarno stalo do Dinama je kupio godisnju ulaznicu, a sminkeri neka placaju po 5 puta vecim cijenama

  • lijenimartin 06.11.2019.

    ako dinamo veceras osvoji 3 boda to bi bio hajdovcima veci udarac nego ona dva zadnja poraza od gorice, toliko o mentalitetu pojednih ljudi sa juga.

  • Stiv_Maden 06.11.2019.

    Prodaje ulaznicu za istok za 500kn, ne znam koja ce budala kupiti posto sjever gore jos nije rasprodan, sjecam se prosle godine rukometni EP u Hrvatskoj 1/2 finale(Hrvatska ispala u 1/4 finalu), karte su kostale 400kn po komadu, dvorana poluprazna, a neki preprodavac se mislio obogatiti i nakupovao ulaznica i ne zna sta ce s njima, ko klosar povlaci ljude za rukav ispred Arene i prodaje ulaznice za kikiriki da bar nesto izvuce, meni i burazu nudio 2 ulaznice za 100kn i molio nas da kupimo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare