To je to što me zanima!

Presedan iz BiH: Drugoligaš će dovesti 32 igrača i to iz - Gane

Očekujemo da nam u kasi ostane oko 20.000 KM. Ako jedan ili više igrača kvalitetom zadovolji naše apetite, bit ćemo na višestrukom dobitku, kažu iz uprave bh. drugoligaša Tekstilca
Vidi originalni članak

Na neobičan potez se odlučio drugoligaš iz Bosne i Hercegovine. Naime, njima bi na probu početkom lipnja ili krajem srpnja trebala stići čak 32 igrača iz Gane (doći će ili 24. lipnja ili 1. srpnja, ovisno o vremenu potrebnom za rješavanje dokumentacije).

Radi se o Tekstilcu iz Dervente, a klub očekuje da nekoliko igrača - naravno, onih koji zadovolje kriterije potpišu i ugovor. Igrače dovodi neimenovani menadžer iz Zagreba koji je porijeklom iz Dervente, a radi za nogometnu akademiju Avenju Gana i poznaje kvalitetu igrača između 17 do 25 godina.

- Možda je malo neuobičajen potez, ali nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti. Čak ćemo i financijski profitirati, jer organiziramo njihov petnaestodnevni boravak, pa očekujemo da nam u kasi ostane oko 20.000 KM. Ako jedan ili više igrača kvalitetom zadovolji naše apetite, bit ćemo na višestrukom dobitku - rekao je član uprave Tekstilca Davor Pijetlović, a prenosi Glas Srpske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pao i ustao. 16.06.2017.

    Svaka cast.

  • Armin van Buuren 16.06.2017.

    Pa i pametan potez.Afrikanci su,mora se priznati,talentirani što se tiče sportova i da imaju bolje uvjete tko zna šta bi tu sve bilo u seniorskoj konkurenciji.Premda dok se još ne vidi ta utreniranost koje imaju zemlje sa boljim uvjetima i dok igra većinom samo talent,svatko tko i malo prati ove U-20 i niže kategorije zna da su Afrikanci redovito u završnicama turnira na Svjetskim prvenstvima,pa nekada i osvoje,a i Gana je jedna od uspješnijih Afričkih država po tom pitanju,npr. na SP-u do 17 godina su na 5 prvenstava zaredom u razdoblju od 1991- 1999,2 puta su bili prvi,2 puta drugi i jednome treći.Znam da se uvijek postavlja pitanja što se tiče stvarne starosti tih Afričkih igrača u mlađim kategorijama,ali to je u ovom slučaju za ovoga drugoligaša manje bitno.Kao što kažu i da samo jedan uspije isplativost je već tu,tako da za jednoga drugoligaša sasvim dobra ideja i pokušaj za napraviti neki iskorak ili rezultatski ili financijski.

  • nikopolidis_71 16.06.2017.

    Protivnicima se crno pise

Komentiraj...
Vidi sve komentare