To je to što me zanima!

Preskočio Pršu i Bokšića: Olić najbolji hrvatski strijelac u LP

Ivica Olić postao je najbolji hrvatski strijelac u Ligi prvaka, ne gledajući kvalifikacije. S ukupno 10 golova preskočio je Alena Bokšića i Dadu Pršu koji su zabili po devet
Vidi originalni članak

Posljednje golove u Ligi prvaka zabio je Lyonu na Gerlandu prije skoro dvije godine. Sinoć je opet zabio francuskoj momčadi, dva Marseilleu za prolaz u polufinale, ali i osobni rekord.

Ivica Olić postao je najbolji hrvatski strijelac u najelitnijem europskom klupskom natjecanju! S ukupno 10 golova preskočio je Alena Bokšića i Dadu Pršu, oni su zabili po devet, gledajući glavni dio LP-a, bez kvalifikacija.

Olić je prvi gol zabio u dresu CSKA Moskve iz penala prije šest godina protiv HSV-a, a ostale u dresu Bayerna. Redom, Maccabiju, Juventusu, Unitedu dva i hat-trick protiv Lyona.

Ukupno 12 u 31. nastupu, računajući i pretkola.

Pršo je u sezoni 1999/2000. dao čak sedam golova igrajući za Monaco, ostale za Rangers. Bokšić je zabijao u dresu Marseillea i Juventusa.

Savršena ocjena od Bilda

Oduševljen sam što mi je trener Heynckes dao priliku od početka utakmice, Liga prvaka za mene je posebno natjecanje, rekao je Olić nakon utakmice.

Za svoju igru od Bilda je dobio jedinicu, najčitanijega njemačkog i europskog dnevnika, Bilda. Kod Nijemaca ocjene idu obrnuto (od najgore šestice do najbolje jedinice), tako da je dobio savršenu ocjenu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • volim plavuše 04.04.2012.

    olić-golić

  • ITALO DISCO 04.04.2012.

    a gdje je onaj EGOista suker? koliko je on zabio u ligi prvaka?

  • dimijefleks 04.04.2012.

    Ma to je igrač uvijek ostavlja srce na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare