To je to što me zanima!

Presretni Massimiliano Allegri: Naslov prvaka je 99.9 % naš

Sve što nam sada treba je još jedan bod. Imamo tri utakmice za odigrati i siguran sam da ćemo osvojiti naslov. Stvari po nas izgledaju vrlo dobro, rekao je Allegri
Vidi originalni članak

Trener Milanovih nogometaša Massimiliano Allegri zračio je zadovoljstvom nakon 1-0 pobjede njegove momčadi nad Bolognom u 35. kolu Serije A...

Pobjeda je "rossonere" dovela na korak od prvog "scudetta" nakon 2004. godine, pa im je sada u posljednja tri kola dovoljan i bod kako bi i matematički osigurali trofej.

- Sve što nam sada treba je još jedan bod. Imamo još tri utakmice za odigrati i siguran sam da ćemo osvojiti naslov. Stvari po nas izgledaju vrlo dobro. Mislim da mogu reći da smo 99.9 % prvaci – rekao je Allegri.

Prvu priliku za osvajanje naslova Milan će imati već sljedeće subote na gostovanju kod Rome u Rimu.

- Želimo osigurati "scudetto" čim je prije moguće. Mogli bismo ga osigurati već protiv Rome sljedećeg tjedna – dodao je Milanov trener, koji je klupu "crveno-crnih" preuzeo prošlog ljeta od Leonarda, današnjeg trenera Intera.

Osim gostovanja kod Rome, Milan do kraja prvenstva očekuje domaći susret protiv Cagliarija i gostovanje kod Udinesea.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MilaniBarca Fan 02.05.2011.

    Ma kaj vas dvojica pricate??Francuska i Serie A su dosadne??Halooo?A kaj kao HNL je ekstra zanimljiv?Ocigledno niste bili ni na jednoj normalnoj tekmi,niti na jednom stadionu van HR.Radije sjedite ispred kompa i TV i pisete ovakve idiotizme.Smijesno!

  • crniđorđe 02.05.2011.

    Serija A je poslije francuske najdosadnija liga za gledanje. Uz očajni inter, izgubljeni juventus i nije neki uspjeh. Ostalo je boranija. Jedino Napoli ima nekakavu igru.

  • boixos os 02.05.2011.

    Sljedeće sezone Serie A se vraća na stare staze slave...3-4 tima u borbi za naslov do zadnjeg kola,a ne ovaj cirkus od lige zadnjih par godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare