To je to što me zanima!

Uvijek neugodan Colby: Lebron je plačljivi komunist i milijunaš

Kontroverzni Colby Covington (31) izazivač je za titulu UFC-ove velter kategorije te vjerni birač Donalda Trumpa. Za američki Dan Veterana je prozvao jednog od najboljih košarkaša na svijetu, LeBrona Jamesa (34)
Vidi originalni članak

Moj djed je veteran vijetnamskog i korejskog rata. Jedan dan nije dovoljan za zahvaliti svim tim herojima na njihovoj službi. Prestanite se ugledavati na plačljive komuniste milijunaše poput LeBrona Jamesa i ugledajte se na prave heroje naše države i zajednice. Veterane, napisao je Colby 'Kaos' Covington u objavi za Dan Veterana.

Covington je i označio LeBrona u toj objavi, a košarkaš LA Lakersa još se nije oglasio. Podsjetimo, Colby je gordi zagovaratelj politike Donalda Trumpa te se često u javnosti nalazi s kapom na kojoj je parola Trumpove kampanje 'Make America great again'.

Nije ovo prvi put da 'Kaos' ima ovakve ispade, a uslijed kampa za borbu protiv Kamarua Usmana s vremena na vrijeme skrene pažnju na sebe. Američki borac 14. će prosinca napast aktualnog prvaka u velter kategoriji, a čeka se da nakon svih napada riječima na ljude oko sebe, krene i na Usmana. To bi moglo početi ubrzo jer je datum borbe sve bliže, a kako bi to bilo da Colby prije borbe malo ne zapapri.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • INCEL 14.11.2019.

    Čujte čovjek inače nije takav ali cijelu tu MAGA priču je moro pokupit jer bi ga UFC potjero nakon prve 3 borbe iako je 2 dobio. Inače lik se na mjestu čini, barem kako se prema fanovima odnosi, a u kavezu je monstrum. Nikad nisam vidio takav kardio kakav on ima.

  • A l k o s 14.11.2019.

    Fora bi bilo da ga sad LeBron izazove na mma meč i prebije ko vola u kupusu.

  • mexpert 14.11.2019.

    vrhunac novinarstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare