To je to što me zanima!

Prevario je Dinamo i pobjegao, već je godinu dana bez kluba...

Mamić se i u rudnik u Banovićima spuštao da Ajdinovog oca nagovori na novi ugovor s Dinamom. Dečko je godinu dana u Istanbulu, ali ne igra jer još nije ni potpisao za Bešiktaš
Vidi originalni članak

Sjećate se Ajdina Hasića, DinamovA odbjeglog talenta? Dečko je odbio potpisati ugovor s Dinamom, sad mu je 18, a više od godinu dana karijere bacio je niz vodu. Nit' igra, nit' ima klub.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Saga Hasić' počela je kad je Ajdinov otac u ime svog tada 17-godišnjeg sina izigrao dogovor s Dinamom pa od dva ponuđena ugovora potpisao samo onoj o raskidu stipendijskog, ali ne i novi ugovor s Modrima.

Sve je završilo u rukama odvjetnika, a Arbitražni sud u Hrvatskoj odlučio je u Dinamovu korist. Hasić je bio jedan od najvećih talenata Dinamove škole nogometa, a i jedan je od najsjajnijih nogometnih BiH dragulja.

Mladić je, pisalo se tada, sve dogovorio sa Bešiktašom i zaista je još krajem prošle godine preselio u Istanbul. Preselio, ali niti je ugovor sa turskim klubom potpisao, niti je i sekunde za Bešiktaš odigrao.

AJDIN HASIĆ (17) Otišao je iz Dinama, ali neće u Real ni Barcu, već u Bešiktaš?

Ajdin trenira, naveliko, u velikome i bogatom klubu. No ne toliko bogatome da bi udovoljio njegovim financijskim prohtjevima tj. zahtjevima ljudi koji ga vode.

Pa u možda najdelikatnijem dobu svoje mlade karijere zapravo nema kluba i ne igra niti za juniore, niti za seniore. Ni za koga. Stagnira. Jer mu Dinamo nije bio dovoljno dobar.

A Zdravko Mamić se, tvrdio je, i u rudnik u Banovićima spuštao da Hasićevog oca nagovori na novi ugovor s Dinamom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Marko Markic 20.12.2019.

    Bolje nego biti rob brace dalton

  • mpetro32 20.12.2019.

    karijeru će završiti kao prvi dodvač na bansegu

  • 18.12.2019.

    Ode on lipo priko turske za siriju,ode braci

Komentiraj...
Vidi sve komentare