To je to što me zanima!

Prezire li Roger Novaka ili ga samo ne želi ometati u priči?

Nakon velikog finala u Wimbledonu kamere su uhvatile trenutak kada Novak priča sa suprugom Jelenom, a Roger Federer prolazi pored njega kao da ga i ne poznaje
Vidi originalni članak

Novak Đoković svladao je Rogera Federera u finalu Wimbledona. U reprizi prošlogodišnjeg finala, srpski je tenisač oduzeo priliku sjajnom Švicarcu da osvoji osmi naslov najvećeg svjetskog teniskog turnira, nešto što nikome nikada nije uspjelo. 

Nakon meča kamere su uhvatile trenutak dok Novak priča sa svojom suprugom Jelenom, a Federer prolazi pored njega kao da ga i ne poznaje. 

Boris Becker, današnji trener Đokovića, nedavno je u svojoj autobiografiji napisao kako je javna tajna da Federer ne voli Đokovića i zbog toga ga malo 'oprao' s nekoliko rečenica, no nije dugo trebalo da mu FedEx odgovori i poruči da previše priča. 

- On bi me trebao dovoljno dobro poznavati da zna da sam opušten tip. Opasno je kada pričaš puno jer ponekad kažeš stvari koje ne bi smio reći. Ne sviđa mi se to što govori o meni, naravno da mi se ne sviđa, nekada mi je bio idol. Nekada mi se nije sviđalo Novakovo ponašanje na terenu, ali promijenio se i više nemam nikakvog problema s njime - rekao je Federer

Prolazi li Federer pored Đokovića s prezirom na licu i duši ili jednostavno ne želi smetati kolegu dok ovaj razgovara sa svojom suprugom, procijenite sami. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • A Hebiga 14.07.2015.

    24 sata logika,nađi neki video sa jutuba koji je stariji od vatre,ili o nekom novom događaju i izmisli potpuno drugu priču o njemu.Mislim stvarno ono,i da je to htio napraviti opravdano je,izgubio drugi put finale od njega.Što je trebo,izljubit ga,ubit mu ženu,izgrlit ga,molit se za njega?

  • Joker 🃏 14.07.2015.

    Roger je kao 1. gospodin, i ništa nije loše napravio. Možda nije ni primjetio Novaka, a i da je šta mu je tebao reć i još dok je sa ženom.

  • Mozilla 13.07.2015.

    bullshit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare