To je to što me zanima!

"Pričao sam s odvjetnikom, a možda bi mogao doći i Bajić"

Kljaić je gostovao u trećem Dnevniku HTV-a. Rekao je kako je pričao s odvjetnikom jer ga je zanimalo koliko otvoreno može razgovarati u četvrtak na press konferenciji
Vidi originalni članak

Neno Kljaić, otpušteni trener rukometaša Zagreba, gostovao je u trećem Dnevniku HTV-a. Najavio je vrlo zanimljivu konferenciju za novinare u četvrtak.

Na pitanje voditelja hoće li dignuti tužbu protiv kluba ili Zorana Gobca, Kljaić je bio jasan.

- Neću. Razgovorao sam danas s odvjetnikom samo da vidim koliko daleko u četvrtak mogu ići - rekao je Kljaić.

Neno je dodao kako je pitanje licence samo paravan za njegovu smjenu i kako je pravi razlog što je kritizirao izbornika Slavka Golužu i igru hrvatske rukometne reprezentacije.

- Komentirao sam na vašoj televiziji utakmicu s Alžirom i već nakon nje sam dobio poruke iz Švedske, da kakve stvari to ja pričam. Da imam licencu, onda bi rekli da npr. nisam obukao trenirku kluba sa sponzorskim obilježjima pa bi me zato kaznili. Ja sam apsolvent na kineziološkom fakultetu i licenca nije problem.

Voditelj ga je na kraju pitao treba li na konferenciju doći i hoće li biti posla i za Mladena Bajića, glavnog državnog odvjetnika.

Kljaić je rekao kako to ne bi komentirao, ali onda je nakon nakon nekoliko sekundi ipak izjavio kako bi možda mogao i on doći.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • marlboro 69 02.02.2011.

    goluza (bio na listi KRA DE ZE-a) je jedan prosjecni rukometas, koji se uzivio u trenerski posao jer je lizao d..e drugom KRA DE ZE-ovcu lini cervaru i uvijek podobnom Gopcu! sve je to sljam hrvatskog sporta koji treba milom ili silom potjerati iz hrvatskog sporta!

  • krista 14 02.02.2011.

    http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Rukomet/145353528854536 PRICLANI SE I DOZNAJ SVE O RUKOMETU!!!!!

  • frano 02.02.2011.

    koto tamo pjeva??????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare