To je to što me zanima!

Modrić Neymara pitao dres pa mu poručio: 'Hej, čekamo te...'

Neymar je i danas pokazao o kakvom se igraču radi. U igru je ušao u drugom poluvremenu i nakon samo 24 minute zabio gol. Poslije utakmice Brazilac nije propustio priliku da razmijeni dresove s Modrićem i Raketom
Vidi originalni članak

Brazil je danas u Liverpoolu, na Anfieldu, pobijedio hrvatsku nogometnu reprezentaciju 2-0, a junak utakmice je bio povratnik Neymar. Neymar se vratio na teren nakon 99 dana, a u ovoj utakmici je pokazao koliko je bitan svojoj reprezentaciji.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj čarobnjak u igru je ušao početkom drugog poluvremena, a samo 24 minute kasnije je pokazao svoje umijeće. Nanizao je hrvatske braniče i zakucao loptu pod prečku.

FIRMINO POTVRDIO POBJEDU Neymar se vratio, izvozao naše i zakucao loptu pod prečku...

Osim svojeg nogometnog znanja, Neymar je pokazao i koliko cijeni "Vatrene". Nakon utakmice igrač PSG-a je razmijenio dres s bivšim suigračem iz Barcelone Ivanom Rakitićem.

Par trenutaka nakon toga, isto je napravio i s našim kapetanom Lukom Modrićem. Ova dva sjajna igrača susrela su se u svlačionici i potpisali jedan drugome na dresove, uz prigodne posvete. Video ovog susreta objavili su iz brazilskog nogometnog saveza na službenom Twitter profilu, uz riječi:

- Kakav trenutak nakon utakmice utakmice Brazil Hrvatska. Obostrano priznanje za sjajne igre od obojice sjajnih igrača. predivno za vidjeti!

Na kraju videa čuje se kako Modrić poručuje Neymaru:

- Čekamo te!

Očito i Luka priželjkuje da se brazilski čarobnjak priključi Real Madridu...

Idi na 24sata

Komentari 117

  • BILI KMEČAVAC 04.06.2018.

    "Modrić Neymara pitao dres" - je li pitao Neymara ili je pitao dres ?

  • Mercedes s klasa 04.06.2018.

    Zavist je jedna gadna bolest

  • Bubica2018 04.06.2018.

    I to je sad neka strašno velika vijest kaj su oni razmijenili dresove??? Jesmo sad prvaci svijeta zato sto su oni razmijenili dresove? Daj malo pisite kakve gace nose i u koje doba dana idu obavljat malu nuzdu a u koje veliku, znate to je fakat jako interesantno ljudima... I vi sebe nazivate novinarima. Btw za ove hejtere sto samo stavljaju dislike na komentare ne pljujem ni po jednom igracu u ovom komentaru vec po novinarima jer fakat nemaju pojma o svom poslu i pisu o svakakvim glupostima. Razmjena dresova je normalna stvar na ovakvim tekmama i nije uopće tema za pisanje nekog članka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare