To je to što me zanima!

Prijateljska utakmica u Bejrutu: Puca igrač, puca i kalašnjikov!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Libanon je dočekao Kuvajt u prijateljskoj nogometnoj utakmici u Bejrutu. Gosti su vodili 6-0. Libanonci su odlučili sve riješiti tučnjavom, a morala se umiješati i vojska
Vidi originalni članak

Udaraca je bilo više nego na boksačkom meču između Hayea i Klička, o nokautima da ne pričamo, a sve je "začinila" vojska pucnjevima iz kalašnjikova kako bi smirila nogometaše Libanona i Kuvajta. Letjele su stolice, boce, udaralo se šakama, nogama... Bila je to prijateljska utakmica odigrana u Bejrutu. No od prijateljskog ni "p".

Kuvajt je potpuno nadigrao Libanonce i vodio 6-0 na njihovom terenu. Pred kraj susreta igrači Libanona počeli su masovnu tučnjavu. Nije se biralo sredstva, a igračima su se pridružili i kolege s klupe. Na trenutke se nije znalo tko koga tuče. Sve se nekako primirilo, no zatišje nije dugo trajao. Krenuo je drugi val sukoba. 

Na travnjak je stigla libanonska vojska. Oni su to riješili na svoj način. Repetirali su puške i zapucali u zrak. To je malo otrijeznilo igrače koji su prekinuli tučnjavu. No moralo je još stići do svlačionica. Na putu do tamo igrače je čekala "paljba" s tribina. Letjele su stolice, boce... Prekrasan kraj jedne nogometne priredbe.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • LaPulga 04.07.2011.

    udarca je sigurno bilo vise nego na mecu haye i klicko xD

  • izvor istine 04.07.2011.

    drito-konj...eto sudbina ti bila da sebi das ime konj.Mada i konj bi se stidio da se usporedi stobom.Bolje da si napisao drito-svinjopoganac.Jer si gori od svinje kad nazivas tako pacenike palestince

  • Saicm 04.07.2011.

    Vidim ovdje odma se mjesa nacionalizam, sto nema veze sa nogometom a kamoli sa mozgom..Ovo sto je vojska uradila je ispravno i potrebno. Neces milom hoces silom.. Aaa to koja je religija, je nebitno jer svi nogometasi se znaju isprovocirati i potuci, samo zavisi od mentaliteta naroda i strogoce tamosnjeg saveza..

Komentiraj...
Vidi sve komentare