Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Prijateljska utakmica u Bejrutu: Puca igrač, puca i kalašnjikov!

Libanon je dočekao Kuvajt u prijateljskoj nogometnoj utakmici u Bejrutu. Gosti su vodili 6-0. Libanonci su odlučili sve riješiti tučnjavom, a morala se umiješati i vojska

Youtube
Foto: Youtube
34 komentara

Udaraca je bilo više nego na boksačkom meču između Hayea i Klička, o nokautima da ne pričamo, a sve je "začinila" vojska pucnjevima iz kalašnjikova kako bi smirila nogometaše Libanona i Kuvajta. Letjele su stolice, boce, udaralo se šakama, nogama... Bila je to prijateljska utakmica odigrana u Bejrutu. No od prijateljskog ni "p".

Kuvajt je potpuno nadigrao Libanonce i vodio 6-0 na njihovom terenu. Pred kraj susreta igrači Libanona počeli su masovnu tučnjavu. Nije se biralo sredstva, a igračima su se pridružili i kolege s klupe. Na trenutke se nije znalo tko koga tuče. Sve se nekako primirilo, no zatišje nije dugo trajao. Krenuo je drugi val sukoba. 

Na travnjak je stigla libanonska vojska. Oni su to riješili na svoj način. Repetirali su puške i zapucali u zrak. To je malo otrijeznilo igrače koji su prekinuli tučnjavu. No moralo je još stići do svlačionica. Na putu do tamo igrače je čekala "paljba" s tribina. Letjele su stolice, boce... Prekrasan kraj jedne nogometne priredbe.

Naši partneri pišu
Message