To je to što me zanima!

'Prijavili smo Siget, bili smo Palestinci u vlastitom gradu'

Igrali smo na pet različitih stadiona, potrošili mnogo novca, a sad zbog 500 stolica ne možemo dobiti dozvolu za prvu ligu, rekao je predsjednik HD-a Ivica Perković
Vidi originalni članak

Ni dan prije početka nove sezone Prve HNL, a dva dana prije početka premijerne utakmice u najvišem rangu, Hrvatski dragovoljac ne zna na kojem će stadionu igrati. 

- Bili su ljudi iz policije koji osiguravaju stadion i napravili procjenu sigurnosti. Utakmicu protiv Lokomotive prijavili smo u Sigetu i nadamo se da ćemo dobiti uvjetnu licenciju za odigravanje te utakmice - rekao je predsjednik HD-a Ivica Perković, čiji klub ima alternativu igranja u Maksimiru.

- Dosad smo djelovali kao Palestinci u vlastitom gradu, igrali smo na pet različitih stadiona, potrošili mnogo novca, a sad zbog 500 stolica ne možemo dobiti dozvolu za prvu ligu.

Prošle godine su dobili licenciju za isti stadion u Sigetu, a ništa od tad nisu promijenili.

- Grad je obećao da će nam napraviti južnu tribinu s 500 mjesta kako bi mogli dobiti potrebitu dokumentaciju i kroz dan ćemo znati da li smo dobili licenciju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dadomatos 11.07.2013.

    sad će bandić umjesto 500 tribina napraviti 1500 dragovoljcu a na centru fontanu,najljepšu na svijetu.

  • zgpurger1 11.07.2013.

    Dinamo dva puta"putuje" u goste na Maksimir,Mamić uzima lovu za putne troškove,još koja sezona i imamo 1.TRAMVAJSKU LIGU:)))

  • maratonac28 11.07.2013.

    Ukazala se prilika da dinamo 2 krene u prvenstvo sa dvije utakmice na maksimiru kao i dinamo 1 pa morate biti strpljivi do 3 kola, tad ćete vjerojatno dobit licencu za siget :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare