To je to što me zanima!

'Prije par mjeseci sam trener godine, a sada favorit za otkaz'

Pet bodova zaostajemo za četvrtom pozicijom na tablici što pokazuje da je ove sezone jedinstveno stanje u ligi. Naš je cilj, kao i prošle sezone, to četvrto mjesto
Vidi originalni članak

Liverpool je ove sezone očajan i navijači 'redsa' sve češće za sve probleme krive menadžera Brendana Rodgersa. Klub s Anfielda bio je prošle sezone nadomak prvog engleskog naslova nakon 24 godine, a Rodgers je proglašen menadžerom godine, no u novoj sezoni ostvario je tek četiri pobjede u 12 utakmica te drži 12. poziciju. Neočekivano loši rezultati natjerali su mnoge da spominju njegov odlazak. 

- Prije nekoliko mjeseci bio sam trener godine, a sada sam prvi favorit za otkaz. To je dio ovog sjajnog života kada radite u nogometu - rekao je 41-godišnji trener iz Sjeverne Irske te dodao:

- Držat ću svoju koncentraciju na stvari koje mogu kontrolirati. Želim raditi s igračima, objašnjavati im njihove uloge i način na koji momčad mora funkcionirati. Još imamo puno vremena, slijedi nam duga sezona. Pet bodova zaostajemo za četvrtom pozicijom što pokazuje da je ove sezone jedinstveno stanje u ligi. Naš je cilj, kao i prošle sezone, četvrto mjesto - poručio je Rodgers koji još uvijek može proći i u Ligi prvaka pobijedi li Švicarce na svom terenu u zadnjem kolu skupine. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • shevchenko 29.11.2014.

    gluposti... bili su u komi nez tcno koje godine kada je gerrard bia ozljeđen..

  • Chris_McCandless 29.11.2014.

    Istina, Suarezov odlazak je nenadoknadiv, ali dobar dio prošle sezone je Liverpool igrao i bez njega, i nije on bio jedini zaslužan za odlične rezultate. Sturridge je razvaljivao, ove sezone je odigrao 2 utakmice, Henderson je bio preslika Gerrarda iz mlađih dana, ove godine igra na razini onog klinca izgubljenog u vremenu i prostoru koji je prije 3 godine došao u paketu s Carollom, Downingom i Adamom, Coutinho je asistirao žmirećki a ove sezone ništa, i najvažnije od svega, Gerrard više nije za prvi sastav, koči i usporava igru, a prave zamjene nema. Katastrofalno odrađen ljetni rok, degeni u obrani, Sturridgeova ozljeda, i Gerrardove godine su razlog broj 1, a razlog broj 2 uporno forsiranje istih igrača, umjesto da se na zadnjeg veznog stavi Lucas, a u sredinu Can koji svaki put odigra odlično, ali nikako da Rodgers to i nagradi s 90 minuta.

  • strmi007 28.11.2014.

    Kad nema više Suareza nema ni golova

Komentiraj...
Vidi sve komentare