To je to što me zanima!

Prije sedam godina plakao zbog besparice, danas je bogataš...

Mladi je Škot u ljeto 2012., prije nego što će ipak upasti u prvu momčad QPR-a, bio gorko tužan zbog akutnog propuha u vlastitom novčaniku. Onda je osvojio LP i zaradio sedam milijuna eura
Vidi originalni članak

Život bez para u ovoj dobi je smeće, treba mi posao. Čovjek koji je i rekao i napisao, tada razočarani 18-godišnjak bez novca, danas je prvak Europe i 26-godišnji slavni nogometaš sa, procjenjuje se, 7 milijuna eura na računu. Zasad.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Andrew Robertson je možda i najbolji lijevi branič svijeta, a sa Trentom Alexanderom-Arnoldom (21) tvori sigurno najbolji 'bekovski' par planete.

Mladi je Škot u ljeto 2012., prije nego što će ipak upasti u prvu momčad Queens Park Rangersa, bio gorko tužan zbog akutnog propuha u vlastitom novčaniku.

U međuvremenu je osvojio Ligu prvaka, europski Superkup i svjetsko klupsko prvenstvo, a ako se nekako uspije dovršiti ova sezona Premiershipa onda će osvojiti i naslov engleskog prvaka.

Nakon QPR-a igrao je za Dundee United i Hull City prije nego što će, u ljeto 2017., prijeći u Liverpool pa sa ostalim Redsima i Jürgenom Kloppom na čelu - ući u legendu. Ima i 34 utakmice za škotsku reprezentaciju.

Dečku je tek 26, milijuni će se samo množiti, čak i u onom novom, financijskim daleko suzdržanijem nogometu kakvog svi predviđaju nakon zastoja zbog korona virusa.

Andy Robertson je otac dvoje djece, a The Times je prošlog mjeseca objavio kako je Škot 'donirao golemi iznos novca bankama hrane u rodnome Glasgowu i okolici'.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • čoviksjuga 10.04.2020.

    Liverpooolova najbolja kupovina ikad. Došao za džabe , danas vrijedi min. 50-60 mil. funti !

  • dusansk 09.04.2020.

    Najvise volim kad ljudi gledaju u tudji novcanik...

  • burek. 09.04.2020.

    on nije nikad igrao za QPR već za Queen's Park. Pobrkali ste. A to je klub iz četvrte škotske lige, otkud njima puno para

Komentiraj...
Vidi sve komentare