To je to što me zanima!

Prije točno pet godina Kecman šokirao Cibonu u Areni Zagreb

Vukli su se poslije repovi, mnogi su tvrdili da je vrijeme isteklo i da njegov koš nije regularan, ali odluka da je beogradska momčad pobijedila nije se promijenila
Vidi originalni članak

Prije točno pet godina košarkaši Partizana usred Zagreba pobijedili su Cibonu i osvojili naslov prvaka ABA lige. Gosti su slavili rezultatom 75-74 nakon infarktne završnice.

Nakon velike borbe, utakmica je završila rezultatom 60-60 pa se išlo u produžetke. Pri vodstvu Partizana 72-71 Cibona je imala svoj posljednji napad, a završio ga je Bogdanović koji je zabio tricu za vodstvo hrvatske momčadi 74-72. Slavlje je već tada počelo, iako je do kraja bilo 0,6 sekundi što je odlično iskoristio Dušan Kecman i tricom sa svoje polovice donio naslov Partizanu.

Vukli su se poslije repovi, mnogi su tvrdili da je vrijeme isteklo i da njegov koš nije regularan, ali odluka da je beogradska momčad pobijedila nije se promijenila...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • hende007 25.04.2015.

    Sjećam se kao danas da je bilo, kraj utakmice za infarkt dobiti.

  • fellix 25.04.2015.

    E da, tako ce pisati za cetiri godine...da je danas dan kad je Cedevitin kosarkas Smith sa zvukom sirene pogodio partizanov kos sred beograda !!!

  • krestbon 25.04.2015.

    Tomas: Mama prvaci smo Mama: Šta kažeš Tomas: Ništa, ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare