To je to što me zanima!

Prijenos Hrvatska - Španjolska: Evo gdje gledati vaterpolo uživo

Hrvatska će se samo nekoliko tjedana nakon bolnog poraza u finalu Europskog prvenstva ponovno susresti sa Španjolcima. Pobjedom bi 'barakude' već osigurale odlazak na OI u Parizu...
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija uspješno je odradila prvu provjeru na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Dohi. 'Barakude' su s 13-8 pobijedile Australiju i time na sjajan način najavila sljedeću prepreku.

To su aktualni europski prvaci, Španjolci, koji su prije samo nekoliko tjedana u dramatičnom finalu u Zagrebu pobijedili upravo Hrvatsku.

Hrvatski vaterpolisti rekuperirali su se i napunili baterije za novo veliko natjecanje, a pobjedom protiv Španjolaca osigurat će plasman na Olimpijske igre u Parizu.

DERBI SKUPINE Tucak uoči Španjolske: Možda je i bolje odigrati osminu finala

- Španjolci dominiraju zadnjih sedam godina. Do njihove pojave, Hrvatska i Srbija igrale su šest polufinala uzastopno na velikim natjecanjima, a Španjolci ih igraju od 2018. godine. Ali pokazali smo da možemo s njima. Ako dobijemo, već smo u Parizu. S porazom bismo igrali u osmini finala, ali bili bismo apsolutni favoriti. Čak nije nužno ni loša ta utakmica s obzirom da imamo JAR u zadnjem kolu, pa je možda i bolje čak i odigrati tu utakmicu da ne bismo bili šest dana bez prave utakmice - rekao je Ivica Tucak uoči utakmice.

Prema kladionicama, Španjolci su veliki favoriti na utakmici. Koeficijent na pobjedu Španjolaca je 1,50, dok je koeficijent na pobjedu Hrvatske 3,50, dok su kladionice na neriješeni ishod stavile koeficijent 8

UVJERLJIVO OTVARANJE Tucak: Dobivao sam poruke upozorenja za Australce. Nisu loši, a mi smo bili fenomenalni! VELIKI VODIČ Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, Hrvatska je prvak. Svi rezultati

Utakmica počinje u 17 sati, a možete ju gledati u televizijskom prijenosu HRT 2.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • simri 07.02.2024.

    Ima li kraja Tuckovim glupostima? Želi izgubiti utakmicu da bi bio što manji razmak između utakmice u grupi i osmine finala... A treninzi ne postoje? Pa odigrali su već bezbroj utakmica. Ep je tek završilo.

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare