To je to što me zanima!

Prijeti im stečaj: NK Zadar od imovine ima kosilicu, semafor...

Direktor Marin Kokić naveo je kako NK Zadar u vlasništvu nema nekretnina, ali je vlasnik pokretne imovine vrijednosti 278.309,67 kn: traktorske kosilice, digitalnog snimača, kamere, sjedalica za stadion...
Vidi originalni članak

Trgovački sud u Zadru, po sutkinji Ani Markač, otvorio je stečajni postupak nad Nogometnim klubom Zadar, sportskim dioničkim društvom za obavljanje sportskih djelatnosti. Stečajnim upraviteljicom slučajnim odabirom imenovana je odvjetnica Tihana Majić iz Osijeka, javlja lokalni portal 057info - Zadar.

Sud je pozvao vjerovnike da u roku od 60 dana od dana objave prijave svoje tražbine stečajnoj upraviteljici Majić iz Osijeka, s time da je potrebno priložiti i potvrdu o uplaćenoj pristojbi od 2% od vrijednosti tražbine, ali ne više od 500 kn.

POGLEDAJTE VIDEO: Reprezentativci posjetili Zadar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub ima neizvršene osnove za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 304 dana u iznosu od 3.004.523,87 kuna, te ima jednog zaposlenog.

Na ročištu radi očitovanja o prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka, jedini zaposlenik kluba, direktor Marin Kokić, naveo je kako NK Zadar u vlasništvu nema nekretnina, ali je vlasnik pokretne imovine vrijednosti 278.309,67 kn: traktorske kosilice, digitalnog snimača, kamere, sjedalica za stadion, uredske opreme, ITC opreme - brojača ulaza, led nogometnog semafora, opreme i dr.

Majić vodi i postupak nad tvrtkom Neva Kerum, koju je vodila nećakinja Željka Keruma.

NOVI, STARI KLUB Nakon Dinama i Hajduka, Gojun će voditi Zadrovu akademiju...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Jeff Bingham 11.12.2020.

    Modric, Suba, Vrsaljko i Liva trebaju pomoci i poslati novac

  • 11.12.2020.

    mene zanima odgovor od Zadrana dali im je draži stari NK Zadar ili ovaj novi HNK Zadar i hoće li Tornado podržati novi klub čak ako i uđe jedan dan u 1hnl ili će ga izbjegavati kao i WS NK Varaždin. Meni kao Zagrepčaninu jako žao situacije u Zadru jer već 30-ak godina posjećujem Zadar i okolicu tako da bi volio vidjeti zadarski klub skupa sa Tornadom u 1hnl.

  • antidepresivac 11.12.2020.

    Samo cekam one gmazove koji ce pisati kako Modric, Suba, Vrsaljko i Liva trebaju pomoci i slati novac da nasljednici Rene Sinovcica mogu i dalje nastaviti krasti i vaditi novac iz kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare