Sport

Komentari 9

Prijeti im stečaj: NK Zadar od imovine ima kosilicu, semafor...

Prijeti im stečaj: NK Zadar od imovine ima kosilicu, semafor...

Direktor Marin Kokić naveo je kako NK Zadar u vlasništvu nema nekretnina, ali je vlasnik pokretne imovine vrijednosti 278.309,67 kn: traktorske kosilice, digitalnog snimača, kamere, sjedalica za stadion...

Trgovački sud u Zadru, po sutkinji Ani Markač, otvorio je stečajni postupak nad Nogometnim klubom Zadar, sportskim dioničkim društvom za obavljanje sportskih djelatnosti. Stečajnim upraviteljicom slučajnim odabirom imenovana je odvjetnica Tihana Majić iz Osijeka, javlja lokalni portal 057info - Zadar.

Sud je pozvao vjerovnike da u roku od 60 dana od dana objave prijave svoje tražbine stečajnoj upraviteljici Majić iz Osijeka, s time da je potrebno priložiti i potvrdu o uplaćenoj pristojbi od 2% od vrijednosti tražbine, ali ne više od 500 kn.

POGLEDAJTE VIDEO: Reprezentativci posjetili Zadar

Klub ima neizvršene osnove za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 304 dana u iznosu od 3.004.523,87 kuna, te ima jednog zaposlenog.

Na ročištu radi očitovanja o prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka, jedini zaposlenik kluba, direktor Marin Kokić, naveo je kako NK Zadar u vlasništvu nema nekretnina, ali je vlasnik pokretne imovine vrijednosti 278.309,67 kn: traktorske kosilice, digitalnog snimača, kamere, sjedalica za stadion, uredske opreme, ITC opreme - brojača ulaza, led nogometnog semafora, opreme i dr.

Majić vodi i postupak nad tvrtkom Neva Kerum, koju je vodila nećakinja Željka Keruma.

Najčitaniji članci