To je to što me zanima!

Prijetio sucima batinama: Alenu Petroviću tri mjeseca suspenzije

Sportski direktor Osijeka i sudačka ekipa Duje Strukana zakačili su se dvaput u manje od mjesec dana. Petrović je prvi put dobio mjesec dana suspenzije, a sad ne smije na posao do kraja listopada
Vidi originalni članak

Osijek u posljednjem kolu HNL-a prošle subote nije dohvatio pobjedu protiv Lokomotive u Gradskom vrtu. Štoviše, izgubio je 2-1, lokosi su završili drugi i izborili kvalifikacije za Ligu prvaka, a sportski direktor "bijelo-plavih" zbog ekscesa nakon utakmice dugo neće smjeti obavljati svoj posao.

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer kaznio je Alena Petrovića s tri mjeseca suspenzije i dodatnih 5000 kuna jer je prekršaj napravio u vrijeme izdržavanja ranije kazne, također zbog vrijeđanja splitskog suca Duje Strukana na utakmici Osijeka i Rijeke (1-0) odigranoj 1. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Lokomotive u Gradskom vrtu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema zapisniku delegata utakmice Osijeka i Lokomotive, Vukovarca Damira Bogdanovića, Petrović je Strukanovim VAR pomoćnicima, Marinu Vidulinu iz Kanfanara i Bojanu Zobenici iz Velike Gorice, prijetio i vrijeđao ih.

- Pi*ke jedne, što vi gledate?! Trebalo bi vas prebiti, slobodno me prijavite - rekao je Petrović sucima, prema zapisniku, a sad .će posao oko preslagivanja svlačionice, barem formalno, do kraja listopada prepustiti pomoćniku Marinu Skenderu

Prijavu je zaradio i kondicijski trener Osijeka Dino Krolo koji je zbog vrijeđanja Strukana riječima "Sram te bilo, đubre jedno", nakon kojega je dobio crveni karton, kažnjen s mjesec dana suspenizje i 1000 kuna.

REPOVI ZADNJEG KOLA Osječani poludjeli na suce, upali im u svlačionicu: 'Što gledate pi***, trebalo bi vas prebiti!'

Direktor stadiona Ante Polić kažnjen je s 3000 kuna. Prema zapisniku, on je nakon utakmice upao u sudačku svlačionicu s još jednom osobom i rekao:

- Kako vas nije sram? Stat ćemo ovome na kraj!

- Ja bih vas zamolio da napustite svlačionicu - odgovorio mu je Strukan, a Polić je zaključio:

- Ovo je moj stadion, mogu što hoću!

POTRAGA JOŠ TRAJE Huligani su u Osijeku ozlijedili osam policajaca! Jedan uhićen

Suđenje je izazvalo dosta kontroverzi na toj utakmici, pogotovo situacija iz 60. minute i duela Stipe Markovića i Marina Pilja kod rezultata 1-1, u kojoj je Strukan trebao dosutiti penal za domaćina, prema mišljenju HTV-ova eksperta Marija Strahonje. No to svejedno ne opravdava ovako vulgarno ponašanje Osijekovih dužnosnika.

Klakočer je morao odlučiti i o kaznama na utakmici Intera i Hajduka (1-4). Nikolu Soldu i Marija Vuškovića, koji su isključeni, kaznio je minimalnom suspenzijom od jedne utakmice, ali su dobili i 4000 kuna kazne jer im je to bilo drugo isključenje u sezoni.

Hajduk će morati platiti dodatnih 5000 kuna zbog momčadskog prekršaja, odnosno tri žuta kartona, jednog crvenog i opomene treneru Igoru Tudoru.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • franjojelecj412@gmail.com 31.07.2020.

    Treba znati podnijeti poraz.

  • ToniMontana 30.07.2020.

    Steta sto se tim sucima nista nemoze desiti....

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 30.07.2020.

    Ostavka za ovakvo divljastvo Da je ovo netko iz Hajduka bila bi hajka i kazne barem 3x vece

Komentiraj...
Vidi sve komentare