Obavijesti

Sport

Komentari 11

Prijetio sucima batinama: Alenu Petroviću tri mjeseca suspenzije

Prijetio sucima batinama: Alenu Petroviću tri mjeseca suspenzije

Sportski direktor Osijeka i sudačka ekipa Duje Strukana zakačili su se dvaput u manje od mjesec dana. Petrović je prvi put dobio mjesec dana suspenzije, a sad ne smije na posao do kraja listopada

VIDEO

Osijek u posljednjem kolu HNL-a prošle subote nije dohvatio pobjedu protiv Lokomotive u Gradskom vrtu. Štoviše, izgubio je 2-1, lokosi su završili drugi i izborili kvalifikacije za Ligu prvaka, a sportski direktor "bijelo-plavih" zbog ekscesa nakon utakmice dugo neće smjeti obavljati svoj posao.

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer kaznio je Alena Petrovića s tri mjeseca suspenzije i dodatnih 5000 kuna jer je prekršaj napravio u vrijeme izdržavanja ranije kazne, također zbog vrijeđanja splitskog suca Duje Strukana na utakmici Osijeka i Rijeke (1-0) odigranoj 1. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Lokomotive u Gradskom vrtu

Pokretanje videa...

Lokomotiva u Ligi prvaka 01:08

Prema zapisniku delegata utakmice Osijeka i Lokomotive, Vukovarca Damira Bogdanovića, Petrović je Strukanovim VAR pomoćnicima, Marinu Vidulinu iz Kanfanara i Bojanu Zobenici iz Velike Gorice, prijetio i vrijeđao ih.

- Pi*ke jedne, što vi gledate?! Trebalo bi vas prebiti, slobodno me prijavite - rekao je Petrović sucima, prema zapisniku, a sad .će posao oko preslagivanja svlačionice, barem formalno, do kraja listopada prepustiti pomoćniku Marinu Skenderu

Prijavu je zaradio i kondicijski trener Osijeka Dino Krolo koji je zbog vrijeđanja Strukana riječima "Sram te bilo, đubre jedno", nakon kojega je dobio crveni karton, kažnjen s mjesec dana suspenizje i 1000 kuna.

Osječani poludjeli na suce, upali im u svlačionicu: 'Što gledate pi***, trebalo bi vas prebiti!'
Osječani poludjeli na suce, upali im u svlačionicu: 'Što gledate pi***, trebalo bi vas prebiti!'

Direktor stadiona Ante Polić kažnjen je s 3000 kuna. Prema zapisniku, on je nakon utakmice upao u sudačku svlačionicu s još jednom osobom i rekao:

- Kako vas nije sram? Stat ćemo ovome na kraj!

- Ja bih vas zamolio da napustite svlačionicu - odgovorio mu je Strukan, a Polić je zaključio:

- Ovo je moj stadion, mogu što hoću!

Huligani su u Osijeku ozlijedili osam policajaca! Jedan uhićen
Huligani su u Osijeku ozlijedili osam policajaca! Jedan uhićen

Suđenje je izazvalo dosta kontroverzi na toj utakmici, pogotovo situacija iz 60. minute i duela Stipe Markovića i Marina Pilja kod rezultata 1-1, u kojoj je Strukan trebao dosutiti penal za domaćina, prema mišljenju HTV-ova eksperta Marija Strahonje. No to svejedno ne opravdava ovako vulgarno ponašanje Osijekovih dužnosnika.

Klakočer je morao odlučiti i o kaznama na utakmici Intera i Hajduka (1-4). Nikolu Soldu i Marija Vuškovića, koji su isključeni, kaznio je minimalnom suspenzijom od jedne utakmice, ali su dobili i 4000 kuna kazne jer im je to bilo drugo isključenje u sezoni.

Hajduk će morati platiti dodatnih 5000 kuna zbog momčadskog prekršaja, odnosno tri žuta kartona, jednog crvenog i opomene treneru Igoru Tudoru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu