To je to što me zanima!

Primera: Real će pokušati održati razmak za Barcom

Real za vodećom Barcelonom zaostaje tri boda (80-83). Šest je kola do kraja prvenstva, a sljedeći susret donosi im trećeplasiranu Valneciju
Vidi originalni članak

Real Madrid zauzima drugo mjesto Primerine ljestvice s tri boda zaostatka za Barcelonom, a samo je šest kola do kraja Primere. Borba za naslov prvaka i dalje je otvorena, no 'kraljevski klub' u toj utrci nema dobru poziciju. Barcelona rijetko griješi. Nedavni derbi na Santiago Bernabeu pokazao je omjer snaga. Pobjedu Katalonaca mnogi su proglasili ključnom u obrani naslova. Real Madridu slijedi nimalo lagan derbi 33. kola protiv trećeplasirane Valencije kluba koji najbolje prati vodeći dvojac Primere, ali i koji za svojim sljedećim domaćinima zaostaje čak 21 bod.
- Moramo nastaviti vršiti pritisak na Barcelonu. Borit ćemo se u svim preostalim utakmicama kako bismo sakupljali bodove i ne dozvolili njima da se osjećaju komotno. Slijedi nam Valencija, moramo ići po pobjedu, ali svjesni smo da do nje nećemo lagano doći - kaže Manuel Pellegrini, trener Reala.

BARCELONA JE SVE POKVARILA
Do 'el clasica' je Real imao savršen omjer pobjeda i poraza na svom Santiago Bernabeu. Nakon uzastopnih petnaest pobjeda Barcelona je prekinula sjajnu seriju 'kraljeva' 2-0 pobjedom.

REAL JE U PREDNOSTI
Posljednjih dvanaest utakmica ovih suparnika igranih na Bernabeu svjedoče o dominaciji domaćina. Real je u njima uknjižio devet pobjeda, uz jedan remi i dva poraza.

VALENCIJA 'KIKSA' U GOSTIMA
Zadnji su puta nogometaši Valencije gostujuću pobjedu upisali 10. siječnja u utakmici protiv posljednjeplasirane momčadi lige, Xereza (3-1). Gledano kroz sva natjecanja uslijedilo je 11 gostujućih utakmica bez slavlja.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jura-vk 17.04.2010.

    barcini navijači više vole slaviti naslove nego kupovine igrača, a barcina škola je u zadnje 2-3 godine izbacila igrača prvotimaca koliko je real u zadnjih 15

  • Visca_Barca 17.04.2010.

    da real ima igraca kao xavi*

  • Visca_Barca 17.04.2010.

    zelenooki - da real ima igraca kao real di bi im bio kraj?, da dinamo ima igrace ko barca di bi im bio kraj? da je baba dusko

Komentiraj...
Vidi sve komentare