To je to što me zanima!

Primorca iznenadila i raznježila posjeta unuka školskog kolege

Na meti navijača i obožavatelja koji žele fotografiju ili potpis najčešće su igrači, od najiskusnijih Kalinića i Caktaša, do mladih zvijezda Nejašmića i Vuškovića. No danas je na iznenađenje svih zvijezda bio Boro Primorac...
Vidi originalni članak

Trening Hajduka u Postirama svakodnevno pohode brojni Bračani koji su željni vidjeti svoje ljubimce, na brzinu napraviti neku fotografiju ili selfie... Pazi se strogo na sve epidemiološke mjere, ali par sekundi poziranja u prolazu ili pokoja zajednička fotografija ne bi trebala predstavljati rizik ni za igrače, ni za navijače. Ne dolazi hajduka svaki dan na Brač.  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BRAČKA OAZA Hajdukovci se kupaju na +12, Boro vodi treninge na tri jezika, a Nayir uči za ispite na pravu...

Na meti su naravno prije svih oni najstariji i najpoznatiji, Lovre Kalinić i Mijo Caktaš, kao Jairo i Stefan Simić, koji ima i kuću u obližnjem Supetru, pa je i on često trenirao u Postirama. Od onih mlađih "tražena" su roba Mario Vušković i Darko Nejašmić...

No jučer je, na iznenađenje svih, jedna mlada obitelj tražila zajedničku fotografiju s trenerom Borom Primorcem!? Strpljivo su čekali da se igrači raziđu i da Primorac razgleda teren i razmjeni nekoliko kurtoaznih rečenica s okupljenima.

- Naravno da može fotografija, ali što ću vam ja ovako star, tu su vam sad bili igrači – upitao je Primorac, koga je odgovor i te kako iznenadio:

- Rodom sam iz Čapljine i moj otac je išao s vama u srednju školu, pa ga želimo iznenaditi. Poslat ćemo mu fotografiju vas s njegovim unukom – kazala je ponosna mama.

Obzirom da je Boro iz Mostara a gospođa iz Čapljine, isprva se Hajdukov trener nije baš snašao, ali kad je čuo da je u pitanju srednja škola u Metkoviću, sve je leglo na svoje mjesto.

ČESTITAMO, KAPETANE Prinova u obitelji hajdukovca: Mijo Caktaš dobio četvrtu kćer

- U Metkoviću je bila srednja Prometna škola, a kako je moj otac bio jako strog, inzistirao je da završim Prometnu školu. Kazao mi je da on nije siguran hoće li mi na "tom mom nogometu" netko polomiti noge, pa da je bolje biti siguran i imati Prometnu školu, da mogu nešto raditi ako noge stradaju. Eto, na kraju sam preživio nogomet, nisu mi polomili noge, pa mi Prometna nije baš koristila, iako sam morao putovati iz Mostara u Metković - nasmijao se trener Hajduka, koji se poigrao s mališanom, te poslao pozdrave školskom kolegi, koga nije vidio preko pola stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • doormat 09.01.2021.

    Ja kad sam vidio Ronalda u Splitu, iz daljine sam vikao hej Ronaldo moj ti je dida kupio sladoled kad si bio klinac ej igrali smo se skupa u pijesku, sjeti se molim te.

Komentiraj...
Vidi sve komentare