To je to što me zanima!

Primorje lakoćom do naslova pobjednika Hrvatskog kupa...

Vaterpolisti Primorja EB u nedjeljnom su finalu Hrvatskog kupa na bazenu uz Savu svladali Mladost 12-7 (4-0, 2-3, 2-1, 4-3) i tako treću godinu u nizu osvojili ovaj trofej
Vidi originalni članak

Mladost je napravila podvig izbacivši Jug CO u polufinalu Kupa, ali nije mogla do još jednog u finalu. Primorje EB riješilo je završni dvoboj u Zagrebu praktički već u prvoj četvrtini koja je pripala Riječanima 4-0. Na kraju je bilo 12-7 (4-0, 2-3, 2-1, 4-3).

Iako su "žapci" u ostale tri četvrtine parirali primorjašima, loš start u utakmicu nikako nisu mogli nadoknaditi. Petar Muslim predvodio je momčad Primorja s tri postignuta gola, a Sukno, Radu i Burić dodali su dva, baš kao i najefikasniji mladostaš Ante Vukičević.

Primorju je ovo treći put uzastopce da je osvojilo vaterpolski Kup te četvrti put ukupno. Momčadi trenera Ivana Asića u nazočnosti oko 800 gledatelja na bazenu uz Savu pobjednički pokal uručio je pomoćnik ministra sporta Tomislav Paškvalin.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marinr 22.12.2014.

    Čestitke Primorju. Hrvatski sport ima odlične rezultate s obzirom na uvjete koje ima u državi. Mnogi gradovi postaju proepoznatljivi po nekom sportu. Izuzetak je Split s obzirom da se picigin ne može smatrati sportom nego zabavom. Grad Split bi morao više ulagati u veslanje i ragbi i u tim sportovima biti najbolji u državi.

  • Yassa 21.12.2014.

    prejaki su i smao im jug može parirati šteta da nemaju jače protivnike i da se još dižu za Euroligu

  • user_392043 21.12.2014.

    I Mladost a pogotovo Jug i Primorje su klubovi u samom svjetskom vrhu i u nijednom sportu nemamo ovakvu privilegiju uživati u vrhunskom vaterpolu svakih par dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare