To je to što me zanima!

Pripreme Torcide za derbi: Bit će posebne koreografije

Kao i obično bit će dobra atmosfera. Najavljivati nećemo ništa jer je najbolje da to za sve bude iznenađenje, rekao je tajnik Torcide Stipe Lekić
Vidi originalni članak

Kako među igračima, tako se i među navijačima užurbano dovršavaju pripreme za derbi. Nakon usvajanja Kodeksa, ograda sjevera ponovno će biti prekrivena transparentima, priprema se i posebna koreografija, a pripremaju se i posebne poruke za neke od aktera.
- Pripremamo se za derbi kao i obično, i kao i obično bit će dobra atmosfera. Najavljivati nećemo ništa jer je najbolje da to za sve bude iznenađenje – kaže tajnik Torcide Stipe Lekić i dodaje kako ga čude najave iz Zagreba kako Dinamo i njegove navijače u Splitu čeka rat.
- Tri dana govore o nekakvom ratu. To je zato jer igrači Dinama nisu doživjeli pravu nogometnu atmosferu nigdje nego na Poljudu pa zato tako i govore. Ako su se baš toliko prepali onda neka ni ne dolaze u Split. Hajduk pobjeđuje Dinamo zato jer je bolji, a navijanje Torcide je samo razlog više.
Predsjednika Torcide Žana Ojdanića muče druge brige.
- Pokušavamo organizirati da što veći broj navijača otputuje na utakmicu s AEK-om u četvrtak. Za sada smo riješili tri zrakoplova, ali nam je to malo. Očekujemo preko 1.000 navijača, ali imamo veliki problem s prijevozom. Brod ne možemo iznajmiti jer još traje sezona, redovnim linijama bi to trajalo par dana... Ne znam ni sam kako ćemo sve zainteresirane prebaciti do Atene.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sila nebeska 09.09.2010.

    Nekako mi se kao i prije pocelo javljati uzbudenje da pratim utakmice DINAMA I HAJDUKA I NOVOPECENOG SPLITA . Nisma iz Hrv al sam gledao tekmu Rijeka - Split u rijeci prvo kolo i mogu vam reci da Split je trebao naguziti rijeku 3-1 !

  • pelinimed78 09.09.2010.

    bravo torcida,ove nove snage su jake do jaja...a ti tino šuti molim te,torcida je institucija i največa snaga hajduka...a bbb neču spominjat,jer ih isto tako respektiram,ali i veliki upitnik

  • rokenrolla 09.09.2010.

    ajde splitski brale napravi čudo na poljudu!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare