To je to što me zanima!

Pristala je: Zaprosila djevojku na utakmici i zaradila pljesak

Aliciju su izveli na led, i nakon što je na semaforu vidjela ljubavnu poruku, djevojka Christine kleknula je i zaprosila je! Alicija je rekla ''da'', poljubile su se uz pljesak
Vidi originalni članak

Prosidbe tijekom utakmica već su nekako i otrcana stvar. Uvijek se netko sjeti na derbiju svojoj ljepšoj polovici preko semafora izjaviti ljubav, kleknuti u poluvremenu i ponuditi brak dok su sve kamere i reflektori upereni u njih. Na NHL utakmici između Toronta i Ottawe jedna je cura također zaprošena, no presedan je što je prsten iz džepa izvukla njena – djevojka!

Naime, Aliciju su izveli na led, i nakon što je na semaforu vidjela ljubavnu poruku, njena djevojka Christine pojavila se ispred nje kleknula i zaprosila je! Alicija je rekla ''da'', zagrlile su se i poljubile ispred prepune dvorane, zaradile pljesak i vratile se na tribinu.

Alicija je inače navijačica Toronta, a Christine voli Ottawu, no izgleda da im ne smeta rivalstvo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Legende 25.03.2012.

    KAJ NEMA PAMETNIJIH TEMA U HOKEJU

  • manibabac 24.03.2012.

    Kaj su ovo blagi uvodi u ona sranja zvana pride? Pak nebumo mogli živjeti od "ugroženih".

  • Avatar 23.03.2012.

    Nemam ništa protiv takvih ljudi ili žena,al njima treba pomoc, trebaju se lijeciti! Normalno je da se muško i žensko i da imaju djecu... ali kako ce one imati djecu kad nemaju čune!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare