To je to što me zanima!

'Pritisnuo sam Đokovića uz zid svlačionice i mislio ga udariti'

Gurnuo sam ga uz ormarić i mislio udariti, ali sam u zadnji trenutak primijetio da je njegov trener znatno veći od mojeg pa sam se brzo povukao, rekao je Roddick
Vidi originalni članak

Neću reći o kome se radi, ali ime mu se rimuje sa Šmovak Šmoković. Komentirao me nakon meča na US Openu pa sam mu ušao u svlačionicu. Gurnuo sam ga uz ormarić i mislio udariti, ali sam u zadnji trenutak primijetio da je njegov trener znatno veći od mojeg pa sam se brzo povukao, rekao je Andy Roddick o incidentu za vrijeme teniske karijere u emisiji 'Players only'.

Jasno je kako je Amerikanac aludirao na sukob s Novakom Đokovićem. Njihova prepucavanja počela su znatno ranije pa je tako Roddick svojedobno izjavio kako je srpski tenisač jedini igrač koji može slaviti u meču u kojem ima 16 ozljeda. 

Roddick se umirovio prije malo više od godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • korisnicko ime je zauzeto 05.10.2013.

    lažov...

  • Pao i ustao. 05.10.2013.

    roddick je odvratan kao i djokovic a volio bih da ga je roddick razvalio, iako je roddick stvarno odvratan al niko ne moze biti tako odvratan kao djokovic a sigurno je i na dopingu, odigrao je mec protiv nadala u finalu up-opena i na kraju meca nije imao ni kap znoja na sebi,a mozda su svi na dopingu, jedini federer je kralj bijelog sporta.

  • tello37 04.10.2013.

    istinu je rekao, on se umori brže od ostalih tenisača i onda odglumi ozljedu i traži terapeuta i tu se odmori, to često radi, istina je da je prevarant a mislim da je i na dopingu

Komentiraj...
Vidi sve komentare