To je to što me zanima!

Pablo Migliore stigao u Zagreb: Dobili smo odličnog golmana

Dobio sam priliku da igram vani i želim ju iskoristiti. Dinamo je izborio plasman u kvalifikacijama za Ligu prvaka, rekao je Pablo Migliore, koji će potpisati na tri godine
Vidi originalni članak

Pablo sutra ide na liječnički pregled i nakon toga će potpisati ugovor na tri godine, rekao je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić koji je danas u zagrebačkoj zračnoj luci dočekao Pabla Magliorea (31). 

Argentinac je došao iz San Lorenza i Dinamo ga je duže 'snimao'. Dolazi na Maksimir kao nasljednik Ivana Kelave koji odlazi u Granadu.

- Gledali su ga Škorić, Butina i Vlak i svi su rekli da je odličan. Dobili smo dobrog golmana koji ima liderske sposobnosti. Pa čovjek je bio kapetan San Lorenza.

Migliore je bio u zatvoru 40 dana

Jedino što bode u oči jest činjenica da je Migliore posljednjih 40 dana proveo u pritvoru i sada je pušten uz jamčevinu.

- Znam cijelu priču, on je s jednim od vođa navijača Boca Juniorsa veliki prijatelj još od djetinjstva. I taj njegov prijatelj, Maximilino Mazzaro, sudjelovao je u ubojstvu nakon čega je došao do Migliorea da mu posudi auto. Na sudu su shvatili da su Migliore i Mazzaro veliki prijatelji i da mu je Pablo doista posudio auto ne znajući za što mu točno treba - priča Mamić. 

Mazzaro je 2011. godine nasmrt pretukao Ernesta Cirina (58) te je bio tri mjeseca u bijegu.

- Nigdje u svijetu niti jedan nogometaš ne može biti registriran ako nema potvrdu o nekažnjavanju, a on tu potvrdu ima. Uostalom, branio je do sada u vrhunskim argentinskim klubovima - zaključio je Zoran Mamić.

Želi igrati u Ligi prvaka

Migliore kaže kako nije želio propustiti priliku da zaigra u Ligi prvaka.

- Dobio sam priliku da igram vani i želim ju iskoristiti. Dinamo je izborio plasman u kvalifikacijama za Ligu prvaka - rekao je za TYC Sport prije polaska u Hrvatsku te se osvrnuo i na uhićenje:

- Bio sam kod suca da riješim sve papire u tom slučaju. S vremenom ćemo vidjeti hoće li me trebati da se vratim iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • vectra6 29.05.2013.

    decko je kralj,kako je samo branio penale na jednoj njihovoj utakmici

  • Hasenfefer 29.05.2013.

    tak i treba dati lovu za aukciju i može ak dobo ne brani radit ko zaštitar na tribinama A zakaj za Napadaća niste doveli Đeku. Pa on bi došel za 300.000 Eur ak mu garantirate da napokon igra, a ne da grije klupu. A i zna te poslati ukurac na čistom Hrvatskom

  • mastercro1 29.05.2013.

    toooo samo luđake treba dovodit pa da vise počnemo pokazivat zube u europi, jedva čekam da ovaj nekoga potrga na terenu oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ajmooooooooooo loco

Komentiraj...
Vidi sve komentare