To je to što me zanima!

Priveli hrvatskog nogometaša, putnica tvrdi da ju je dodirivao

Marko Šimić bio je u avionu sa suigračima iz indonezijskog kluba Persija Jakarta u kojem je zvijezda. Kako je putnica uznemiravanje prijavila osoblju u avionu, policajci su ga dočekali odmah nakon slijetanja
Vidi originalni članak

Marko Šimić (31), koji je u HNL-u 2015. godine igrao za Inter, a u mladoj reprezentaciji s Lovrenom i Perišićem, priveden je u Australiji, javlja australski News.com.au. 

Hrvatskog napadača prijavila je putnica na letu iz Indonezije u Australiju i optužila ga za seksualno uznemiravanje. Sve je prijavila osoblju u avionu, koje je alarmiralo policiju. Šimića su policajci dočekali u zračnoj luci u Sydneyu i priveli ga čim je napustio avion, piše Sydney Morning Herald.

Šimić je bio u avionu sa suigračima iz indonezijskog kluba Persija Jakarta za koji igra od 2017. godine i u kojem je velika zvijezda. Putovao je na utakmicu protiv australskog kluba Newcastle Jetsa u azijskom kupu. Nakon što su ga policajci priveli čim je napustio avion, Šimić je u pratnji odvjetnika izašao pred sutkinju. 

Iako je njegov odvjetnik tražio da se sve ubrza, sutkinja je odbila s obrazloženjem da će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi. Pustila je hrvatskog nogometaša da se brani sa slobode, ali mu je oduzeta putovnica do sljedećeg saslušanja koje je na rasporedu 9. travnja, pa se njegova momčad vraća u Indoneziju bez njega.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 13.02.2019.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr

  • 13.02.2019.

    Miris ribe na ruci ga izdao ...

  • KrešimirHuzek 13.02.2019.

    Puno toga u ovoj prići mi je sumnjivo. Nebi bas rekao da je ovaj decko kriv. Ono sta me zaprepastilo da je sutkinja odmah oduzela putovnicu a čovjek se nalazi u stranoj zemlji na temelju jedne ovakve optuzbe koja je blago rečeno smiješna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare