To je to što me zanima!

Priznanje kapetanu: Modrić je u momčadi godine u L'Equipeu

Modrić, Ramos, Ronaldo i Marcelo ušli su u najbolju momčad godine u izboru novinara francuskog L'Equipea. No čitatelji istog lista se ne slažu. Oni su stavili Iniestu ispred našeg Luke...
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uvršten je u momčad godine u izboru novinara francuskog sportskog dnevnika L'Equipe, zajedno s još trojicom realovaca, Ronaldom, Ramosom i Marcelom. Zanimljivo, čak sedam igrača igra u Primeri, a još dvojica su ove godine igrala u Španjolskoj.

U najboljoj momčadi godine su Gianlugi Buffon (Juventus) - Leonardo Bonucci (Juventus), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid), Dani Alves (Barcelona/Juventus) - Luka Modrić (Real Madrid), N'Golo Kante (Leicester/Chelsea), Lionel Messi (Barcelona) - Luis Suarez (Barcelona), Antoine Griezmann (Atletico Madrid) i Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Čitatelji se ne slažu: Iniesta ispred Luke

L'Equipe je objavio i momčad godine u izboru čitatelja.

U njoj nije bilo mjesta za Modrića. Čitatelji L'Equipa smatraju da je ondje mjesto Barceloninom genijalcu Andresu Iniesti, a ne hrvatskom reprezentativcu.

Čitatelji L'Equipea su glasovanjem putem interneta izabrali Serga Auriera (PSG) umjesto Alvesa, te Laurenta Koscielnija (Arsenal) umjesto Bonuccija.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • d620 02.01.2017.

    ma dosta vise s ovim modricem, u pm. sta vam je? koji vam je bog? je*ote ispada da je lik najbolji igrac koji je hodao terenom u zadnjih 20 godina. prekinite vise s ovim blesavim epovima u njegovu cast. nije los, solidan je. ali nije bog i batina nogometa je*emu majku milu. mislim koliko se hvalospjeva pise o ovim nasim igracima (modric, rakitic, pasalic, perisic, brozovic, srna, kalinic), ima bit da imamo najjacu reprezetanciju da svijetu. sta ne osvojimo mundijal ili bar euro kad smo prepuni igraca koji su tako kljucni i prevazni u svojim klubovima? je*o vas modric. lik radi ono sto treba radit na terenu, nista manje i nista vise. koliko slinimo po njemu, da smo izmislili pojam predasistencija. ili u njegovom slucaju, predpredpredasistencija.

  • pjetro69 02.01.2017.

    Ronaldo????smijesno...ove godine nije apsolutno nista pokazao...SRAMOTA

  • strmi007 02.01.2017.

    Sad kad Iniesta opet bude i u fifi u XI.Komedija,lik zadnjih 4 godine stalno tamo a realno zadnje 3 nije imao šta tražiti tamo.Kao i Ramos pretprošle godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare