To je to što me zanima!

Priznao da je pomogao Realu u finalu LP-a, oglasio se Atletico

Glavni sudac utakmice bio je Mark Clattenburg koji je sada, četiri godina kasnije, priznao da je Realov gol bio neregularan zbog zaleđa premda je to ionako bilo jasno odmah.
Vidi originalni članak

Na San Siru 28. svibnja 2016. godine Real Madrid započeo je svoju seriju od tri uzastopna naslova prvaka Europe. Galacticosi su u finalu Lige prvaka nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedili gradske rivale iz Atletica nakon što je prvih 90 minuta završilo rezultatom 1-1.

U 15. minuti realovce je u prednost doveo Sergio Ramos, a u 79. minuti izjednačio je Carrasco. Glavni sudac utakmice bio je Mark Clattenburg koji je sada, četiri godina kasnije, priznao da je Realov gol bio neregularan zbog zaleđa premda je to ionako bilo jasno odmah.

VIDEO: NOVI STADION REALA Svemirski Bernabéu: Teren će se izvući i čuvati u stakleniku

- Bio je vrlo malo zaleđe i to smo shvatili na poluvremenu. Bila je to teška situacija i promakla je mom pomoćniku - prisjetio se Englez za Daily Mail.

Ispričao je još jednu anegdotu s travnjaka.

- Na početku drugog dijela dosudio sam kazneni udarac za Atletico kada je Pepe napravio prekršaj nad Torresom. Pepe je bio bijesan i na odličnom engleskom mi rekao: "Nipošto nije penal, Mark". A ja sam mu rekao: "Vaš prvi gol nije trebao biti priznat". Ušutkao sam ga. Znao sam da ću ga time natjerati da prihvati odluku.

Kada je ovo vidio i Atletico, ubrzo se oglasio na društvenim mrežama uz medijske naslove i zagonetan emoji.

Clattenburga, inače, već duže nema na najvećoj nogometnoj sceni s koje je sišao kada je prihvatio ponude iz Saudijske Arabije, a onda iz Kine. Sudio je i finale Europskog prvenstva iste godine kada Realu i Atleticu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 15.05.2020.

    Emgleski suci su inače katastrofa. Čak ne znaju pravilno koristiti niti VAR.

  • razvuceni_donkom 14.05.2020.

    Prije je priznao da je odmogao Realu, jer to zaleđe nije mogao više dosuditi pa je to odlučio nadoknaditi Atleticu koji opet nije uspio osvojiti klempu

  • mestar 14.05.2020.

    Koliko ce ovih nasih priznat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare