To je to što me zanima!

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...
Vidi originalni članak

Dan poslije bolnog poraza od Norveške u polufinalu Svjetskog rukometnog prvenstva, naši reporteri u Francuskoj prihvatili su izazov - kako je to sinoć izgledalo iz perspektive Zlatka Horvata?

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski rukometaši skupljaju posljednje atome snage za broncu

- Evo, nalazimo se na liniji sedam metara. Na istoj onakvoj liniji gdje je jučer bio Zlatko Horvat i zaista nije lako, pritisak je - rekao je naš reporter Dubravko Miličić dok ga je gledalo desetak klinaca pa dodao:

- Možete zamisliti kako je onda jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana. Dario Šarić je poslao poruku, Mario Mandžukić je poslao poruku, braća Sinković su poslala poruku. Zlatko, glavu gore.

- Najlakše bi bilo sada kritizirati, ali da nije bilo Zlatka Horvata mi ne bismo ni bili u tom polufinalu. On je protiv Španjolske zabio iz nemogućeg kuta. Trebalo je imati hrabrosti izvesti taj sedmerac, on je imao hrabrosti i uzeo je loptu i Bože moj, golman je obranio. Danas nam ostaje utakmica za treće mjesto.

Utakmica sa Slovencima za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu igra se danas od 20:45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kajbum 28.01.2017.

    Ljudi moji slazem se da nije lako ali ako nije je znao da nije zato nije se trebo uhvatit posla. Na kraju nije profulo jedan nego dva sedmerca

  • burek. 28.01.2017.

    Pa šta ima veze, za mjesec dana se neće nitko ni sjećat prvenstva lol

  • madsen 28.01.2017.

    tekma se trebala dobiti puno prije. sedmerac je vjerujem najviše od svih želio postići i Zlatko ali sport je to...bit će dobro ako uzmemo i broncu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare