To je to što me zanima!

Problemi: Dva dana uoči Sofije Dejan Lovren napustio trening

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lovren je otišao s treninga jer je osjetio bol u trbušnom zidu. Slijede daljnje pretrage i nakon toga znat ćemo što je i hoće li biti spreman, kaže glasnogovornik HNS-a
Vidi originalni članak

Niko Kovač izveo je igrače na posljednji trening u srijedu navečer uoči puta u Sofiju. Hrvatska u petak igra protiv Bugarske u kvalifikacijama za Euro. Kovač je zatvorio trening na Maksimiru , ali znatiželjnici su se ipak okupili na stadionu i kroz ogradu pokušali vidjeti što to za Bugarsku sprema hrvatski izbornik Niko Kovač.

Ono što je zabrinulo izbornika i sve koji su ostali do kraja bio je prijevremeni odlazak Dejana Lovrena s vježbanja. Branič Liverpoola iznenada je napustio trening.

Sanjin Strukić/PIXSELL

Samo dva dana uoči kvalifikacijske utakmice protiv Bugara , Lovren ima problema s trbušnim zidom. Branič Liverpoola nije htio riskirati s pogoršanjem pa je, vjerojatno iz preventivnih razloga, napustio trening. Glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza za 24sata rekao je kako je još rano za prognoze.

- Osjetio je bol u trbušnom zidu. Slijede detaljne pretrage i tek nakon toga znat ćemo što je s njim. Ne bih htio prejudicirati - rekao je glasnogovornik Tomislav Pacak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 89

  • johnny001122 10.10.2014.

    e sad znam da cemo igrat dobro. ovo je po meni dobra vijest. lovren je daleko precijenjen igrac. ovi u liverpoolu sve vise uvidjaju to ali odbijaju vjerovati jer su bacili pare.

  • vvvlada 09.10.2014.

    Vida navodno stoper ispred Šife:) Daj Bože da to upali ako ne Kovač je najebo.

  • Gutemberg 09.10.2014.

    nikome ne zelim zlo..nemam nista protiv Lovrena ,al on meni nikada nije bio neki dobar stoper,Schildenfeld mi je bolji..Lovren je uvijek radio greske u obrani i penale..nemojte me krivo shvatiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare