To je to što me zanima!

Problemi s golmanom: Tko će stajati na golu Dinama?

Za 'modre' sam uvijek otvoren, kaže Ivan Turina, koji posljednjih desetak dana trenira u Maksimiru. Tu su i Butina, Lončarić, posuđeni Ivan Kelava...
Vidi originalni članak

Ja sam kriv za sve Dinamove neuspjehe, rekao je ironično Tomislav Butina i nastavio niz. Naime, već zadnjih nekoliko sezona u Maksimiru se sredinom rujna priča o golmanskim pogreškama. Krenulo je s Jozićem, Šarlijom, zatim je pred zidom bio Turina, pa Lončarić, Koch, a sad je i Butina. Zbog gola koji je od Anderlechta primio s 30 metara protiv Rijeke je sjedio na klupi. A osim njega Dinamo danas ima samo Lončarića, jer je Kelava na posudbi u Lokomotivi.  No, igrom slučaja zadnjih desetak dana s Dinamom trenira i jedan od "grešnika" Ivan Turina.
- U Lechu iz Poznana raskinuo sam ugovor i dobio slobodne papire. Oni su mi se čak i ispričali, da sam njihovom greškom postao treći golman i zato su pristali platiti mi sve zaostatke - rekao je Turina, koji je, prije no što je itko mogao slutiti da će Butinino mjesto postati upitno, pričao sa Zoranom Mamićem i dogovorio se da dođe trenirati u Maksimir.
- Ma, ništa, samo treniram, nijednom dosad nismo pričali o mojem povratku u Dinamu. Ionako me prije prosinca ne mogu registrirati. Ali, tko zna, što se mene tiče, za Dinamo sam uvijek otvoren - priznao je Ivan Turina, kojega je na treningu u ponedjeljak pogodio Ibanezov 'projektil’. I zamalo mu razbio nos.
- Stvarno me boljelo, pola sata nisam mogao zaustaviti krv - rekao je, usput, Ivan Turina.

FILIP LONČARIĆ - Otpisali su ga zbog "iščašenog" ponašanja i kocke, a onda ga vratili. I sad je prvi golman.
IVAN KELAVA - Iako je već bio broj 1, poslali su ga na posudbu u Lokomomotivu i mogu ga vratiti tek na zimu.
IVAN TURINA - Sad samo trenira u Maksimiru, no ne treba isključiti mogućnost da se na zimu vrati za stalno.
MARIO JOZIĆ - On je već uskakao kada bi 'zaškripalo'...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_39279 23.09.2009.

    dovedite skendera ...

  • Philly76 23.09.2009.

    galinović

  • misimovic_10 23.09.2009.

    nek stavu komad daske umjesto njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare