To je to što me zanima!

Problemi za Neymara! Brazilka tvrdi: 'Napio se pa me silovao'

Vlasnik najskupljeg transfera u povijesti nogometa (222 milijuna eura) Neymar optužen je za silovanje. Djevojka iz Brazila kaže kako joj je platio put u Pariz i napastovao je alkoholiziran
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih nogometaša današnjice Neymar (27) našao se u središtu seks-skandala. Jedna ga je djevojka iz Brazila optužila za silovanje, javlja u subotu brazilski portal UOL.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Ime navodne žrtve nije poznato.

Prema dokumentu u posjedu UOL Sporta, Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.

Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

Razmjenjivali su nježnosti, tvrdi se u dokumentu, a Neymar je potom navodno postao agresivan i seksualno je napastovao djevojku bez njena pristanka. Dva dana potom vratila se u Brazil i, emotivno potresena, bojala se izaći sa slučajem u javnost.

U Brazilu je nakon priznanja djevojke otvorena policijska istraga u postaji u gradu Santa Amaru koja bi trebala biti tajna, ali očito su detalji slučaja ipak iscurili u javnost.

Ljudi bliski Neymaru poručili su kako nogometaš odbacuje optužbe i da će djevojku optužiti za klevetu i lažno prijavljivanje zločina.

Inače, Neymar se nalazi s brazilskom reprezentacijom u domovini u sklopu priprema za Copa Américu. Prije nekoliko dana osjetio je bol u lijevom koljenu i prestao trenirati na dva dana, ali u subotu se vratio redovitim obvezama.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • arow 02.06.2019.

    Prozirno kao zicana ograda

  • GoldenJαck 02.06.2019.

    Dok god se moze ovako igrat "ako prodje prodje" nece nikad biti kraja. Ako je npr minimalna kazna za silovanje 5 godina zatvora onda minimalna za takvu optuzbu treba biti jednaka. Fino 5 godina zatvora pa optuzuj opet. to mora biti standard, nikakva protutuzba, nikakav novi spor, nista, na kraju sudjenja ako je optuzenik oslobodjen krivnje AUTOMATSKI se stavljaju lisicine na kur*** i vodi u pritvor, sljedece rociste nece biti da se "brani" nego da se vidi hoce li biti MINIMALNO 5 godina u zatvoru ili vise.

  • Zlatan 10 02.06.2019.

    Evo jos jedne u nizu, pa ovi nogometasi vise nece smijeti bez ugovora i video dokaza nista prcit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare