To je to što me zanima!

Problemi za Rijeku: Imaju čak 7 nogometaša zaraženih koronom

Nakon novog kruga testiranja po povratku u klub s reprezentativne stanke u Rijeci imaju čak sedam slučajeva zaraze korona virusom te su zatražili i dobili odgodu susreta protiv Istre 21. studenog
Vidi originalni članak

Nakon problema s teškim ritmom utakmica, ozljedama i odlascima iz kluba, Rijeku je opet 'načela' korona. Kako su priopćili iz kluba, ostali su bez sedmorice nogometaša zbog pozitivnih testova na korona virus. 

- Ovim putem obavještavamo javnost da je nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (ponedjeljak, 16. studeni 2020.) sedam igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19). Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus - stoji u priopćenju Riječana.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječani slave ulazak u Europsku ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog trenutne situacije zatražili su odgodu susreta s Istrom 1961 koji trebaju igrati u subotu, 21. studenog, na stadionu Aldo Drosina u Puli. Sat vremena kasnije stigla je i potvrda kako se spomenuti susret odgađa. Za sve daljnje postupke surađivat će s epidemiološkom službom kako bi što prije riješili problem u momčadi. 

Nadalje, postavlja se pitanje kako će se to sve odraziti i na igre u Europi, ali 'sreća u nesreći' je da je sljedeći susret protiv Napolija na rasporedu za deset dana. Ipak, napuljski stožer već je imao nekoliko istupanja zbog korona virusa u sportskim natjecanjima, no postoji mogućnost da će se do tog datuma igrači oporaviti pa će moći na put.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bili_Vukovarac 16.11.2020.

    Neki su im se zarazili na okupljanju mlade reprezentacije. Zašto sada ne tuže Savez?

  • 16.11.2020.

    Koliko znam utakmica je vec odgodena....ne kuzim u hnlu se sve odgada...vani se igra i tako i treba

  • Borna86 16.11.2020.

    Ovi su već par krugova prošli

Komentiraj...
Vidi sve komentare