To je to što me zanima!

Problemi za United: Stoper se u kolicima vratio u Manchester

United je pobijedio Tottenham u prijateljskoj utakmici 2-1, ali pobjedu je zasjenila ozljeda stopera iz Obale Bjelokosti. On je tužnim pogledom na nosilima napustio travnjak...
Vidi originalni članak

Eric Bailly (25) se taman ustalio u prvih 11 Manchester Uniteda i trebao biti rješenje za Solskjaerove probleme na kritičnoj stoperskoj poziciji, a onda mu se dogodio novi peh. Imao je problema s gležnejvima, koljenom, ramenom, a čini se da je opet riječ o koljenu.

United je pobijedio Tottenham u prijateljskoj utakmici 2-1, ali pobjedu je zasjenila ozljeda stopera iz Obale Bjelokosti. On je tužnim pogledom na nosilima napustio travnjak te je i sam bio svjestan da ga čeka dugačka pauza.

Crveni vragovi su se vratili u Englesku nakon priprema u Aziji, a Bailly od bolova nije mogao ni hodati nego je stigao na aerodrom u kolicima. Još nije poznato kolika je težina ozljede i koliko mu pauze predstoji, ali po viđenome ne izgleda baš dobro. Stoper je na nozi imao šiljke koji su mu pridržavali koljeno. 

Transfer Harryja Maguirea tako je bliži nego ikada, no Leicester se cjenka i ne žele pustiti svog igrača za manje od 80 milijuna eura. United uporno odbija toliko isplatit, ali drugog izbora baš i nemaju, a i morat će malo požuriti jer prijelazni rok traje do 8. kolovoza. Ole Gunnar Solskjaer trenutačno na rapsolaganju ima pet stoper, a to su Jones, Smalling, Lindelof, Rojo i Tuanzebe.

Bailly je na Old Trafford stigao 2016. godine iz Villarreala za 38 milijuna eura i to kao izričita želja tadašnjeg trenera Josea Mourinha. No učestale ozljede nisu mu dopustile da uspostavi kontinuitet utakmica i da se nametne kao prvi stoper momčad, već je većinu vremena provodio po bolnicama i terapijama. Čini se da je i ovaj put dugačka pauza pred njim...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Como no te voy a querer 26.07.2019.

    United s ovakvim igračkim kadrom, ali i trenerom, nema šta tražiti u top 4

  • Dame Dolla 26.07.2019.

    Imas 5 stopera u momcadi a nijedan od tih 5 ne bi bio u prvih 11 recimo kluba za kojeg ja navijam,Arsenala.. A kamoli u Citya,Liverpoola,Chelsea pa cak i u Tottenhama. Opet 6.mjesto ne gine, kao i Arsenalu 5.

  • Manch Utd 26.07.2019.

    Sve po starom osim Bissake koji se na temelju pripremnih utakmica pokazao kao pravo pojačanje. Ne gine Unitedu još jedna sezona za zaborav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare