To je to što me zanima!

Procurila cifra: Koliko Ivanišević zarađuje kao Đokovićev trener?

Ivanišević surađuje s Đokovićem više od četiri godine, a zajedno su osvojili deset Grand slam titula. Srpski je tenisač prošle godine od nagrada na turnirima zaradio skoro 16 milijuna eura
Vidi originalni članak

Novak Đoković prošle je godine ponovno ispisao povijest tenisa zajedno s trenerom Goranom Ivaniševićem (52). Nole je lani osvojio tri Grand slam turnira, popeo se s petog na prvo mjesto ATP ljestvice, pobijedio u 56 mečeva, a izgubio samo sedam. Jasno, zbog sjajnih rezultata, Đoković je bio i tenisač koji je najviše zaradio od sudjelovanja na turnirima.

Prema službenim informacijama, Đoković je zaradio u 2023. godini zaradio nešto manje od 16 milijuna eura (15.936.097), a Nacional je otkrio kako Ivanišević tjedno zarađuje između šest i deset tisuća eura kao glavni trener srpskog tenisača.

Tako Ivanišević mjesečno zaradi do 40,000 eura, ali ta svota zna biti i znatno veća kada kapne nekakav bonus. Nacional tvrdi kako Ivanišević zaradi deset posto prihoda od svakog Grand Slama kojeg Đoković osvoji.

OVISNA O DRUGIMA Očaj srpske tenisačice: 'Tata mi mora dati 50 eura za osnovno' DOBAR START Vekić u drugom kolu San Diega

Ivanišević surađuje s Đokovićem više od četiri godine, a zajedno su osvojili deset Grand slam titula (tri Wimbledona, tri Australian Opena, dva Roland Garrosa i dva US Opena) i sedam Masters 1000 titula.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • slapac123 09.03.2024.

    On to zaradi i njegov rad pomaže Đokoviću da bude br.1 u svijetu za razliku od recimo Plenkovića čija bahatost pomaže Hrvatima da odlaze iz Hrvatske i budemo zadnji u Evropi.

  • lanai goga 02.03.2024.

    Treba malo dati tatjani da ima za onog gospara

  • Jadran. 02.03.2024.

    Di je to procurilo pa nije voda. Jel iz prve ruke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare