To je to što me zanima!

Procurila gola fotka golferice: Uzvratila - golom naslovnicom

'Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još nešto, još neku fotografiju, ako je to već jednom učinio', priča Amerikanka naših korijena
Vidi originalni članak

Paige Spiranac (26) je golferica. Amerikanka hrvatskog podrijetla koja je kombinacijom golferskog znanja i brige o izgledu postala svjetski poznata, sa preko 2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Njen izgled privlači i mnoge muškarce, a jedan s kojim je hodala objavio je njenu golu fotografiju nakon prekida.

Njezin je bivši fotografiju prvo podijelio s prijateljima, a oni onda dalje. Malo vremena je trebalo da stvar izmakne kontroli i da Paige krenu stizati poruke nepoznatih ljudi, a među njima i fotografije muškoga spolovila kojega su joj slali razni muškarci, koji joj pak nisu htjeli reći otkud im njena fotografija. 

U svome je podcastu 'Playing-A-Round' izjavila:

- Bilo je grozno dobivati takve poruke i fotografije. Osjećala sam se ranjivo. Odvratno - rekla je potresena golferica pa objasnila i susret s tada već bivšim dečkom koji je fotografiju podijelio dalje.

- Kada sam mu rekla da ne mogu vjerovati da je to napravio, rekao mi je: 'Ti si dr*lja koja mi je to poslala. Zaslužila si.' 

Kako je vrijeme prolazilo, stvari su postajale sve strašnije. 

- Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još nešto, još neku fotografiju, ako je to već jednom učinio. 

- Smetali su me i dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali dr*ljom što sam poslala golu fotografiju svome tadašnjem dečku, a u isto su vrijeme oni meni slali fotografije svojih spolovila - izjavila je. 

I ranije je imala problema zbog dobrog izgleda jer su joj mnogi predbacivali kako je do uspjeha u životu došla zahvaljujući izgledu, a ne svojim sposobnostima. Ipak, san joj je bio i jednoga dana biti na naslovnici časopisa Sports Illustrated u bikiniju pa je to i ostvarila, ali još ekstremnije, i tako pobijedila 'demone' s kojima se borila zbog ovoga traumatičnog iskustva. 

- Bila sam gola. Bila sam potpuno gola i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osjećala sam se moćno i to je bio trenutak u kojemu sam pobijedila. Vratila sam kontrolu nad svojim tijelom - rekla je Amerikanka hrvatskih korijena.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Jigsawww 08.03.2020.

    Odlična je. Desetka!

  • iviiica 08.03.2020.

    Vidi se da je cura naših korijena!!!

  • PredragKišurek 08.03.2020.

    To je bitno u rubrici sporta procurila gola slika golferice super mogli ste pustiti pornič od Severina.I na kraju nije gola već bila u doljnjem vešu svašta.Trač i samo trač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare