To je to što me zanima!

"Procurila" snimka: Argentinci su slavili i provocirali Brazilce

Brazilci, drago nam je da vas vidimo nesretne jer prvaci su stigli kako bi vas pokorili u vašoj zemlji, pjevali su Messi, Agüero, Mascherano i ostali igrači u svlačionici...
Vidi originalni članak

Diego vas je driblao, Cani (Claudio Caniggia op.a.) srušio. Plačete od Italije 1990. do danas, sad ćete vidjeti Messija. Svjetski naslov bit će naš, pjevali su igrači Argentine nakon četvrtfinalne pobjede protiv Belgije.

Brazilci pamte "maracanazo". Pamte i strahuju da se nešto slično ne bi ponovilo. "Maracanazo" je izraz za nogometnu katastrofu kad je Brazil 1950. godine izgubio od Urugvaja finale SP-a na Maracani u Rio de Janeiru. A 64 godine kasnije postoji još gori scenarij. Izgubiti od Argentine u finalu. Brazil u polufinalu igra protiv Njemačke, a Argentinci se za finale bore s Nizozemskom.

- Brazilci, drago nam je da vas vidimo nesretne jer prvaci su stigli kako bi vas pokorili u vašoj zemlji. Godine su prošle, ali mi nećemo zaboraviti, kunemo se. Maradona je veći od Pelea, Maradona je veći od Pelea - pjevali su argentinski igrači , a najglasniji među njima bio je Sergio Agüero, Maradonin zet.

Argentinci su "nabrijani" na finale Svjetskog prvenstva protiv Brazila na Maracani. No nešto će se valjda pitati i Nizozemce i Nijemce. Brazil igra danas, a Argentina sutra.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • pametnjakovich 09.07.2014.

    Veselit ce se danas i europa i brazil vasem ispadanju

  • _petra_ 08.07.2014.

    jedva ceka da taj nogomet zavrsi

  • Nokia N8 08.07.2014.

    haha,bogatuni a snimaju nokiom 6100

Komentiraj...
Vidi sve komentare