To je to što me zanima!

Procurio nevjerojatan podatak: Gvardiol opravdava svaki euro!

Koliko je on ustvari siguran u obrani možda i najbolje pokazuje podatak da Gvardiol u 67 ligaških nastupa od početka sezone 2021./2022. nije napravio pogrešku koja je dovela do gola protivničke momčadi
Vidi originalni članak

Kada klub za tebe istrese 90 milijuna eura i učini te najskupljim braničem u svijetu, očekivanja su, jasno, ogromna. Međutim, za Joška Gvardiola (21) to nije problem. On očito zna kako se nositi s time i oduševljava navijače Manchester Cityja iz utakmice u utakmicu. I opravdava svaki uloženi cent.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Osim što vrlo dobro odrađuje obrambene zadatke, Vatreni ima čak 87,9 posto uspješnosti dodavanja, no njegova dodavanja nisu uvijek potpuno sigurna. Često se zna odlučiti na dodavanje u prostor kojim može razbiti protivničke redove, ali i dovesti suigrače u izgledne šanse za gol", piše WhoScored.

Joško je ove sezone ostvario šest ključnih dodavanja što je više nego impresivna brojka za braniča, a koliko je on ustvari siguran u obrani možda i najbolje pokazuje podatak da Gvardiol u 67 ligaških nastupa od početka sezone 2021./2022. nije napravio pogrešku koja je dovela do gola protivničke momčadi.

KAKAV TROJAC Je li ovo najskuplja fotografija svjetskog nogometa? Ova će ekipa harati dugi niz godina POGLEDAJTE VIDEO Gvardiol zamolio youtubera za fotografiju, on nije znao tko je: Fanovi mi kažu da si Gvardoliv?

Podsjetimo, Joško je završio na 25. mjestu u poretku za Zlatnu loptu, a iza njega su ostala imena poput klupskog mu kolege Rubena Diasa i veznjaka Arsenala Martina Odegaarda.

Joško je, koliko god to čudno zvučalo, tek na početku karijere, a budući da trenira pod budnim okom Pepa Guardiole, može postati samo još bolji.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zagorac2 04.11.2023.

    nas Hrvat iz glavnog grada Hrvatske drzave i prodakt Hrvatskog jedinog velikog Evropskog Dinama

  • ptica neznalica 04.11.2023.

    Da li da citiram Dalića što je mislio o njemu kad je imao 18 godina.

  • pomidorapoma 04.11.2023.

    21 godina svaka čast još 21 sritno

Komentiraj...
Vidi sve komentare