To je to što me zanima!

Procurio novi dres... Barcelona kao "vatreni" u idućoj sezoni?!

SVIĐA LI VAM SE? Prvi dresovi Barcelone s novim, "hrvatskim" dizajnom, kakav bi trebala nositi sljedeće sezone već su izašli iz tvornice. Neodoljivo podsjećaju na one naše reprezentacije
Vidi originalni članak

Prvi dresovi Barcelone za novu sezonu po uzoru na hrvatsku nogometnu reprezentaciju već su izrađeni. Internetom kruže fotografije dizajna dresa koji će, prema svemu sudeći, iduće godine nositi Messi, Suárez, Rakitić i društvo.

Još u rujnu list Sport sa sjedištem u Barceloni objavio je izgled dresova koji će od sljedeće sezone, prvi put u 120-godišnjoj povijesti kluba, biti bez tradicionalnih plavih i crvenih pruga.

REVOLUCIONARNO I Messi u 'kockastom'! Dresovi Barce izgledat će kao hrvatski

Umjesto njih Katalonci će na dresu imati kvadratiće baš poput dresa u kojem igra hrvatska reprezentacija. Isti je i dobavljač opreme, Nike, koji je dobio zeleno svjetlo iz Barcelone za izradu novih dresova i tako krenuo s njima.

Iz kluba se još nisu službeno oglasili o novom dizajnu dresova, običaj je to koji uglavnom ostavljaju za kraj sezone.

Sport je 2014. prvi objavio kako će Barcelona prvi put u povijesti kluba, umjesto tradicionalnih uspravnih, imati dresove s položenim prugama. Brojni mediji, dakako, ne mogu pobjeći od usporedbi s dizajnom dresova naše reprezentacije koji je gotovo istog dizajna. Razlika je samo u rubovima kvadratića i detalju ispod vrata.

Istovremeno, procurio je i mogući rezervni dres katalonskog velikana za sljedeću sezonu, sličan onomu kakvog je momčad nosila u 1970-ima i sezoni 2008/09., kad je osvojila Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Obi-Wan Kenobi 07.12.2018.

    Fan sam Barce, ali užas. Oni rozi dresovi su bolji od ovog.

  • LebronJordan23 07.12.2018.

    Tužite ih za autorska prava

  • Cvitanovic_sportska_analitika 07.12.2018.

    Traljava odluka, ajde da Barcelona nije brend sa svojim crveno-plavim prugama, pa se traze, nema smisla, barem meni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare