To je to što me zanima!

Procurio veliki plan za povratak Messija u Barcelonu. Nogomet još nije vidio ovu kombinaciju!

Čak da se Messi i odluči za povratak u Barcelonu, postoje brojne prepreke, najveća u vidu poštivanja financijskog fair playa. No, Katalonci imaju rješenje i za taj slučaj
Vidi originalni članak

Gdje će Lionel Messi (35) nastaviti karijeru, tema je koja i u ovom prijelaznom roku puni medijske stupce.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najmanja vjerojatnost je da će ostati u Parizu, a tek treba vidjeti hoće li najbolji strijelac u povijesti 'liga petice' ostati imun na ponudu Saudijaca tešku 400 milijuna eura po sezoni. Nipošto ne bismo trebali ni otpisati njegov povratak u Barcelonu zbog uzajamne ljubavi između Argentinca i katalonskog kluba.

Barcin trener Xavi već duže vrijeme javno ističe kako stalno razgovara s bivšim suigračem i da će klub napraviti sve ako želi doći, no da će na kraju sve ovisiti isključivo o njegovoj odluci.

Inter Miami i Barcelona zajedno po Messija

Međutim, čak da se Messi i odluči za povratak u Barcelonu, postoje brojne prepreke, najveća u vidu poštivanja financijskog fair playa. No, Katalonci imaju rješenje i za taj slučaj!

POGLEDAJTE VIDEO Momčad PSG-a slavi naslov i uzima nagrade, a dvije velike zvijezde na koncertu i pokeru!? ARGENTINAC ZA POVIJEST VIDEO Messi je srušio Ronalda i postao najbolji strijelac 'Liga 5'!

Naime, Barcelona će udružiti snage s Interom iz Miamija kako bi vratila Messija. Kako klub iz MLS-a može pomoći Barci? Vrlo jednostavno. Inter Miami potpisao bi s Messijem i odmah ga poslao na 18 mjeseci na posudbu u Barcelonu kako bi se zaobišao financijski fair play, a Messi bi se potom 'vratio' na Floridu u zatišju karijere, piše L'Equipe.

Barcelona je proteklih godina dokazala da je majstor za 'kemijanje', a hoće li ovog puta uspjeti u svojoj zamisli, tek ćemo vidjeti. Plan postoji i itekako je realan!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Space Burek 01.06.2023.

    Ja uopće ne kužim Tebasova pravila. Barca je na ljeto prošla ffp a na zimu su prodali Depaya a dio njegove plaće prebacili na Gavia i sve je bilo ok i onda odjednom taj ugovor ne može proći zbog ffpa a troše manje nego kada su imali depaya. Sada su ostali bez albe i busquetsa koji su imali ogromne plaće a tebas i dalje izmišlja gluposti. Uz to će dobiti i preko 60m eura nagrade za osvajanje lige.

  • bedak11 31.05.2023.

    Taj financijski fair play doalovno nista ne znaci. Ima 1000 nacina za zaobic ga

  • slavonac493 31.05.2023.

    On je svoje odigrao i u Barceloni i u karijeri. Može uzet novac u Arabiji i Kini ali u Barceloni nema što tražit više. Igrač manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare