To je to što me zanima!

Proradila veza sa Španjolcima: Alonso je postao trener Rudeša

Najveći uspjeh postigao je u sezoni 2008/09. kada je na klupi Real Uniona u Kupu kralja izbacio i - madridski Real. Inaki Alonso u Rudešu će odmah dobiti i nekoliko igrača Alavesa
Vidi originalni članak

Španjolski stručnjak Inaki Alonso novi je trener Rudeša čime su čelnici Alavesa i službeno započeli s postavljanjem "svojih ljudi" u redove novog hrvatskog prvoligaša.

Inaki Alonso je u svojoj karijeri vodio čitav niz španjolskih niželigaša (Durango, Eibar B, Lemona, Real Union, Murcia, Huracan, Compostela, Lorca), a sada će po prvi puta raditi u inozemstvu.

Najveći uspjeh postigao je u sezoni 2008/09. kada je na klupi Real Uniona u Kupu kralja izbacio i - madridski Real. Inaki Alonso u Rudešu će odmah dobiti i nekoliko igrača Alavesa s kojima bi trebao klubu osigurati prvoligašku budućnost.

- Vrlo sam uzbuđen što su mi predstavnici Alavesa i Rudeša ukazali ovakvu čast, što mogu biti na klupi jednog hrvatskog prvoligaša. Volio bih u Rudešu pisati povijest. Mnogo toga znam o svom novom klubu, vjerujem da ću se svojim radom, zalaganjem i predanošću uklopiti u novu sredinu - rekao je Inaki Alonso.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Gnječ_usne 10.06.2017.

    Prvi izbor im je bio Marijan Pušnik

  • Ivan900_1 10.06.2017.

    Ma dovedite koga ocete ispast ce te

  • realnost1110 10.06.2017.

    Steta sto su upropastili domaci klub tim ugovorom s alavesom, umjesto da igraju decki iz kvarta sada ce igrati spanjolci

Komentiraj...
Vidi sve komentare