To je to što me zanima!

Prodaje bilježnicu s tajnama Josea Mourinha za 2500 eura

Pozdravio je mog oca na kraju utakmice i na njegovo iznenađenje poklonio mu je bilježnicu, tvrdi Ricardo Fonseca koji je nakon šest i pol godina odlučio prodati 'teku'
Vidi originalni članak

Bilježnica u koju je Jose Mourinho zapisivao taktičke poteze, bilješke o igračima i crteže sa zadnje utakmice Porta koji je doveo do naslova Portugala, kupa Uefe i Lige prvaka osvanula je na jednom internetskom sajtu. 

Prodaje ju stanoviti Ricardo Fonseca za 2500 eura. Fonseca tvrdi da je bilježnicu njegovom ocu poklonio bivši trener Porta, a sadašnji čovjek na klupi madridskog Reala Jose Mourinho.

- Pozdravio je mog oca na kraju utakmice i na njegovo iznenađenje poklonio mu bilježnicu - tvrdi Fonseca koji je šest i pol godina nakon toga stavio Mourinhove tajne na prodaju.

Fonseca dodaje i kako nije htio prodati bilježnicu prije, no jednostavno nije mogao propustiti priliku i dobiti za nju 2500 eura.

Fonsecin otac navodno je bio bivši Mourinhov kolega koji je pohodio i njegova trenerska predavanja, no to, kao ni tvrdnje Fonsece da je bilježnicu dobio na taj način, nije potvrđeno.

Mourinho je imao običaj poklanjati bilježnice dok je vodio Porto, ali nakon što je otišao počeo ih je bacati jer je shvatio da bi ih netko mogao unovčiti. Imao je jednu bilježnicu za svaku utakmicu koju je vodio. 

Fonsecina se zasad jedina našla na aukciji za prodaju.

Link na stranicu na kojoj Fonseca prodaje Mourinhovu bilježnicu pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • demmy. 19.01.2011.

    čekaj ,ljudi bi trebali to popušit da je to njegova bilježnica...daj molim te...ja ću prešarat jednu svoju i prodat spiku da je to bilježnica od Sanadera u kojoj je strategija kako pokrasti državu

  • Ivan2707OS 18.01.2011.

    fotokopirat ju 10x i dobit 25 000 treba malo mućnit glavom !!!

  • DirektorSvemira 18.01.2011.

    Ne razumijem zasto placat 2500 EUR kad za 2 EUR dobijes 8 rolni dvoslojnog i to mirisljavog toalet papira !?.

Komentiraj...
Vidi sve komentare