To je to što me zanima!

Prodano samo 8000 karata, za kraj kvalifikacija otpao Ademi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otpao je Arijan Ademi, ali ne samo za Belgijce u petak, već i za Škotsku u utorak. No on nije niti bio u prvom planu, uz Modrića prednost imaju Kovačić i Vukojević
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je pretposljednji trening, a s pomoćnog igrališta Hitrec-Kacijan prebacila se na Maksimir. Praksa se poštivala i danas pa je tako samo uvodnih 15 minuta bilo otvoreno za javnost. Mediji su došli, navijači ne.

Igor Štimac posložio je igrače u krug, a nakon objašnjavanja krenulo je zagrijavanje koje je ubrzo ponovno bilo prekinuto izbornikovom pričom. 

Najbitnija vijest je kako je zbog ozljede gležnja otpao Arijan Ademi, ali ne samo za Belgijce u petak, već i za Škotsku u utorak. No on nije niti bio u prvom planu, uz Modrića prednost imaju Kovačić i Vukojević.

Također, Hrvatski nogometni savez objavio je kako je do srijede prodano samo 8000 ulaznica za utakmicu! Možda brojka dođe i do 20.000, s obzirom na to da se kod nas karte najčešće kupuju u posljednji trenutak.

U četvrtak će završne riječi na posljednjim press konferencijama imati Štimac i Marc Wilmots.

Došli Belgijci

U srijedu u poslijepodnevnim satima na Pleso je sletjela reprezentacija Belgije. Inače, na put s tamošnje zračne luke otpratilo ih je 3000 navijača! Belgija je u euforiji...

Šuker Belgijcima: Iako ste prvi, još uvijek niste ništa pokazali

Idi na 24sata

Komentari 132

  • mata iz inata 11.10.2013.

    Neki, koji daju komentare, bi se trebali upitai da li su oni HRVATSKA SRAMOTA?

  • miris kusa 11.10.2013.

    prodano ili su to igraci podijelili na ulicama zagreba, e di su ona vremena kad se trazila karta vise..........ipak valjda cemo dobiti te napuhane belgijance.

  • Ubananismo 10.10.2013.

    od tih 8000 prodanih , 7999 je podjeljenih sponozorima a onu 1 je kupio mamic ili stimac ili suker ma dajte molim vas dno dna od takozvane repke smo postali

Komentiraj...
Vidi sve komentare